>

Meny

14lediga

Lund, Brf Hemmaplan, Arenaparken

106 bostäder  | 3 till 4:or | 2 450 000 till 3 700 000 SEK
Visa alla bostäder »

Antal rum:

Bo smartare i Brf Hemmaplan

Välkommen till Arenaparken – ett grönskande nytt område med kvadratsmarta moderna hem på promenadavstånd till Lund city.

I Brf Hemmaplan kommer du säkert märka att det finns flera fördelar som tillsammans skapar ett smartare hem. På denna sida kan du läsa mer om våra planlösningar: Tre utvalda hem»

Först av allt har vi läget, som är riktigt perfekt för dig som gillar att vara aktiv på fritiden. Här finns både fri natur, sporthallar och sköna löpspår utanför dörren. Det mesta du behöver inom service och barnomsorg finns på kort gångavstånd och innerstadens utbud är bara en kvarts promenad bort. Vägen dit leder dig dessutom genom grönskan i Stadsparken.

Våra nya hem är också riktigt smarta. Vi har ritat lägenheterna för att ta vara på varenda kvadratmeter och ge dig utrymme där det bäst behövs. Därför hittar du alltid de största ytorna i kök och vardagsrum, där planlösningen är öppen eller halvöppen. Samtidigt vet vi att förvaring är viktigt och vi har tänkt extra mycket på att du ska ha gott om plats för både kläder, golfbagen, barnvagnen och allt annat som hör livet till. Sen finns det massor av andra små detaljer som du säker kommer att uppskatta när du flyttar in. Som smarta multimedialösningar, tystgående vitvaror, eluttag precis där du behöver dem och att en vägg är förberedd för din platt-tv. 

När du flyttar till ett nytt hem från Skanska bor du dessutom miljösmart som bonus. Välisolerade hus med toppmodern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser och i köket är det enkelt att källsortera. Nere på gården finns självklart ett miljöhus så att du slipper packa bilen med skräp och åka iväg till återvinningsstationen. Det ska vara enkelt att leva miljövänligt och i ett nytt hem gör du ett smart val bara genom att flytta in!

Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Sandra  Nordström, Reg. fastighetsmäklare
Sandra Nordström, Reg. fastighetsmäklare
0708-66 86 43
Oskar Leghammar, Reg. fastighetsmäklare
Oskar Leghammar, Reg. fastighetsmäklare
072-077 77 54

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33
Alla våra Hembutiker »

Senast besökta bostäder