>

Meny

Bunkeflostrand, Gottorps Allé

5 till 6:or

Gottorps Allé

Nu har alla hem i kvarteret Bunkeflostrand hittat sina nya ägare och projektet är slutsålt!

Bekväm vardag i barnvänliga Bunkeflostrand

Här trivs du som gillar lugnet, naturen och gemenskap, men ändå vill ha nära till kommunikationer, service och innerstadens myllrande utbud. Närheten till Öresundsbron och tågstation gör det enkelt att kombinera småstadscharmen i Bunkeflostrand med snabba tågresor till Malmö eller Köpenhamn och Kastrup.

Vårt nya kvarter får en trevlig inramning av befintliga villaträdgårdar och de vackra strandängarna. Barnen kan springa till kompisarna längs små stigar och lära sig cykla på trygga gator. Inne i kvarteret skapar vi naturliga mötesplatser där grannar kan träffas och umgås.

På gångavstånd finns ett stort urval av både dagis och skolor. Du kan välja mellan privata eller kommunala alternativ. Vill du njuta av promenader eller en joggingrunda finns det härliga vägar längs med Öresund och havet.

I Gottorps Allé når du allt du behöver för en bekväm vardag och kommunikationerna är goda för såväl bilisten som cyklisten. Du som jobbar inne i centrala Malmö eller på andra sidan sundet, kommer säkert uppskatta närheten till Hylliestation. På bara några minuter är du inne i Malmö eller på Kastrups flygplats.

Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Hitta närliggande projekt

Senast besökta bostäder