>

Meny

Limhamns Sjöstad, Barken

4 till 6:or

Svanen_Projektbanner

Barken, Limhamns Sjöstad

Arkitektritat familjeliv vid havet

Nu är alla hem i kvarteret Barken slutsålda. Men det kommer en ny chans till ett Svanenmärkt radhus i kvarteret Fregatten. Klicka här för att läsa mer om Fregatten och göra en kostnadsfri intresseanmälan. 

I Limhamns Sjöstad pågår en spännande utveckling, där vi skapar en levande stadsdel för alla som älskar livet vid havet. Idag är många redan inflyttade, bland annat i vårt första radhuskvarter Korvetten. Näst på tur är Karavellen och Slupen som sålde slut snabbt och närmar sig inflyttning. Våren 2016 kommer nya hem i kvarteret Barken, med ett lugnt läge en bit in i Limhamns Sjöstad.

Här bor du bekvämt och bekymmersfritt i ett teglat stadsradhus i två plan. Tomten är stor nog för att du ska kunna njuta av sköna grillkvällar med flera gäster, men tillräckligt liten för att du inte ska behöva lägga värdefull fritid på att kämpa i trädgården. Mellan huslängorna finns en gemensam gård där barnen kan leka i en trygg miljö.

Välj mellan två hustyper som har dubbla uteplatser och genomtänkta, flexibla planlösningar vilket gör det enkelt att anpassa hemmet efter din livsstil. Gemensamt är också att det finns genomtänkt förvaring invändigt och ett praktiskt förråd med plats för cyklar och andra prylar som du inte vill ha framme året om. Oavsett om du väljer det mindre om ca 135 eller det större om ca 155 kvadrat så får du ett hem med låg energianvändning som är byggt i gedigna material. Därför kommer våra hus i kvarteret Barken att kunna stoltsera med Svanenmärkning.

Enkelt att leva Svanenmärkt!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Barken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här!

 

Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Martin Jakobsson
Martin Jakobsson
+46 10 44 86 051

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Hitta närliggande projekt

Senast besökta bostäder