>

Meny

Malmö, Citadellskajen

1 till 4:or

Svanen_Projektbanner
Citadellskajen, Malmö citys nya kajläge
Visa bildtext
Dölj bildtext

Citadellskajen

Malmö citys nya kajläge

STD_2_EX_citadellskajen_malmo_lagenhet
Ljust med fantastisk utsikt över Malmöhus Slott från både kök och vardagsrum
Visa bildtext
Dölj bildtext

Ljust med fantastisk utsikt över Malmöhus Slott från både kök och vardagsrum

Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Visa bildtext
Dölj bildtext

Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum

STD_3_IN_citadellskajen_kok_malmo_lagenhet
STD_4_IN_citadellskajen_koksvy_malmo_lagenhet
STD_5_IN_citadellskajen_balkong_malmo_lagenhet, Helt unika utsikter från den egna balkongen
Visa bildtext
Dölj bildtext

Helt unika utsikter från den egna balkongen

Visa alla bilder i nytt fönster
.
.
.

Citadellskajen, Malmö

Upptäck ett nytt kajläge mitt i Malmö. Här bygger vi moderna, stilrena lägenheter med en fantastisk utsikt mot Malmöhus slott. Citadellskajen blir ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer.

Prova lägenhetsväljaren!
Lägenhetsväljaren är ett praktiskt verktyg som hjälper dig hitta ditt perfekta hem i Citadellskajen. Du kan bland annat få en känsla för ljusförhållandena vid olika tidpunkter på dygnet och en god överblick om ditt nya hems placering i huset. Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren.

Låt kajpromenaden bli en del av din vardag
I Citadellskajen kommer du att kunna njuta av en inspirerande hemmamiljö. Gatan mellan kanalen och platsen där kvarteret byggs kommer i samband med Citadellskajen att göras om till ett trivsamt promenadstråk och öppna upp för såväl restauranger, uteserveringar och butiker att fylla området med liv. På så sätt skapar vi ett helt nytt attraktivt område i centrala Malmö där vi tillvaratar närheten till vattnet och binder samman Universitetsholmen med resten av innerstan.

Citadellskajens arkitektur karaktäriseras av en elegant byggstil som påminner om sekelskifteshus i storstäder som Paris och Berlin. Gedigna material och vackra detaljer i tak och fasader skapar ett harmoniskt helhetsintryck som känns både lyxigt och modernt på samma gång. Trots det centrala läget kommer du även kunna koppla av i lugn och ro på den trivsamma innergården, där fasaderna får en ljusare nyans. 

Hemmen blir rymliga med fokus på sociala ytor i kök och vardagsrum. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-4 rok, ca 32 – 140 kvadrat. Alla som flyttar hit kommer att få generösa balkonger och det finns även flera lägenheter mer takterrasser där du kommer få en storslagen utsikt mot Malmöhus slott och Slottsparken.  

En viktig del av framtidens Malmö
Citadellskajen blir en viktig del av de nya satsningarna på Universitetsholmen. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga. Dessutom är våra hem anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lägre kostnader för uppvärmning och du kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Enkelt att leva Svanenmärkt på Citadellskajen!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in på Citadellskajen kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här!

Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Hitta närliggande projekt

Senast besökta bostäder