>

Meny

Tenoren, Malmö Live

Tenoren, Malmö Live, Välkommen till ditt miljösmarta hem i Tenoren, Malmö Live.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Välkommen till ditt miljösmarta hem i Tenoren, Malmö Live.

STD_2_EX_tenoren_malmo_live_lagenhet
STD_3_EX_tenoren_malmo_live_lagenhet
STD_IN_vardagsrum_tenoren_malmo_live_lagenhet
Malmö Live, Bo granne med Malmös nya konserthus i stadsvåningar med strålande utsikt
Visa bildtext
Dölj bildtext

Malmö Live

Bo granne med Malmös nya konserthus i stadsvåningar med strålande utsikt

Malmö Live, Vy från söder där bostadshusen är markerade med lila färg
Visa bildtext
Dölj bildtext

Vy från söder där bostadshusen är markerade med lila färg

Vy från havet där bostadshusen är markerade med lila färg
Visa bildtext
Dölj bildtext

Vy från havet där bostadshusen är markerade med lila färg

Visa alla bilder i nytt fönster

Tenoren, Malmö Live

Nu har alla hem i Brf Tenoren hittat sina nya ägare och projektet är slutsålt.

Letar du fortfarande efter en lägenhet mitt i city? Då borde du göra en kostnadsfri intresseanmälan till vårt kommande cityläge. Klicka här för att se filmen om Citadellskajen och göra en intresseanmälan.

Granne med Malmö Live reser sig Brf Tenoren, mitt emellan Malmö Central och Kungsparken. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass som lockar med lounge och bastubad. Från artonde våningen är utsikten över sundet strålande.

Totalt har huset 72 st. bostadsrätter i olika storlekar, från rymliga våningar med plats för många till två mindre studios med egna utgångar till trädgården.

Bor du här delar du adress och torg med Malmös nya kulturkvarter och har lika nära till Köpenhamns flygplats som till joggingturer längs med Ribersborgsstranden. I den ståtliga entréhallen är det högt till tak och marktegel på golvet och i det separata postrummet är postboxarna av ek.

Till huset hör också en prunkande trädgård med skogsek, körsbärsträd och lönnar, ingärdad av det gamla gjutjärnsstaket som en gång omgav Västra stationen.

Bakom Brf Tenoren står Johan Celsing Arkitektkontor, en Sveriges mest uppmärksammade arkitektbyråer. De har ritat ett högt och slankt stenhus i massivt danskt tegel och andra robusta material som står sig över tid. Rena, enkla snitt och väl genomarbetade detaljer i murverk och kring fönster ger huset en distinkt karaktär. Det rödbruna teglet är valt med stor omsorg för att samspela med äldre byggnader i närheten som Posthuset och Hamnkontoret.

Lägenheterna är ljusa, rymliga och utformade för att du ska kunna leva så bekvämt som möjligt. Alla har egen balkong eller terrass. Stora fönster av bra kvalitet gör rummen ljusa och tysta. Kök och vardagsrum är delvis sammanhängande och många lägenheter har indragna hörnbalkonger som ger ljus från flera väderstreck. Sovrummen är generösa och har gott om förvaringsutrymmen.

På plan sex finns fyra terrasslägenheter med stora planteringsbäddar och på den artonde våningen ligger två penthouse med både terrass och balkong. Högst upp finns husets gemensamma takvåning med lounge, bastu och terrasser där det kommer att hållas många trevliga fester och sammankomster. 

 


Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Hitta närliggande projekt

Senast besökta bostäder