>

Meny

Umeå, Solterrassen

42 bostäder  | 1 till 4:or
Visa alla bostäder »

Klicka här för att läsa mer om våra Svanenmärkta hem »
Balkonger och takterrasser, Stora balkonger och takterrasser blir en naturlig förlängning av hemmet i sydväst läge.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Balkonger och takterrasser

Stora balkonger och takterrasser blir en naturlig förlängning av hemmet i sydväst läge.

Grönskande innergård med gemensam takterrass, Stor gemensam takterrass med odlingsmöjligheter, plats för härliga grillkvällar eller en lugn stund med en bok i solen
Visa bildtext
Dölj bildtext

Grönskande innergård med gemensam takterrass

Stor gemensam takterrass med odlingsmöjligheter, plats för härliga grillkvällar eller en lugn stund med en bok i solen

solterrassen_3_interior_2016-05-19_TT, Takvåningar med stora glaspartier och härliga terrasser.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Takvåningar med stora glaspartier och härliga terrasser.

solterrassen_2_interior_2016-05-27_TT, Ljusa lägenheter med fina fönster.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Ljusa lägenheter med fina fönster.

solterrassen_balkong_2016-06-16_TT, Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser.

Modern arkitektur, En spännande fasad med stora ateljéfönster.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Modern arkitektur

En spännande fasad med stora ateljéfönster.

Närhet till det mesta, I Brf Solterrassen skapar vi nya hem med närhet till det mesta, älvens strandpromenad, Umeås stadskärna och det nya handelsområdet Söderslätt samt natursköna Bölesholmarna.
Visa bildtext
Dölj bildtext

Närhet till det mesta

I Brf Solterrassen skapar vi nya hem med närhet till det mesta, älvens strandpromenad, Umeås stadskärna och det nya handelsområdet Söderslätt samt natursköna Bölesholmarna.

Visa alla bilder i nytt fönster

Umeå, Solterrassen

Modernt stadsboende!

I den södra delen av Umeå, på stadsdelen Teg, planerar Skanska att bygga ett modernt stadsboende. Det är beläget nära centrum och samtidigt kommer bostäderna att ha en gemensam grönskande innergård med rogivande växtlighet.

Bostäderna kommer att ligga mellan Umeå centrum och det nya handelsområdet Söderslätt med Ikea och Ikano. Här har vi tillsammans med arkitekterna skapat moderna lägenheter med en industriell prägel som speglar den bild av stadsomvandling som vi tillsammans med arkitekterna anser ligga i tiden.

Här bygger Skanska Svanenmärkta bostäder i varierande storlekar – från exklusiva och rymliga terrassvåningar till luftiga lägenheter och välplanerade ettor. Bostäderna har egen balkong eller terrass i sydvästläge som blir en del av lägenhetens interiör, gränserna mellan ute och inne flyter ihop. Lägenheterna är ljusa och trivsamma och uppfyller dagens krav på ett modernt boende. Flera lägenheter har stora ateljefönster som ger härlig karaktär åt bostaden.

Byggnaden består av 42 lägenheter som tillsammans med en stor gemensam terrass ramar in en grönskande innergård. Den lummiga terrassen är placerad på garaget med pergola, odlingslådor och planteringar. Det finns sittytor för sköna grillkvällar, men också avskilda platser när du vill dra dig undan med en kopp kaffe och en god bok i solen. Den blir en lugn oas centralt i Umeå. En plats som utformats med samma omsorg som själva boendet med gedigna materialval och väl genomtänkta planteringar.

Ambitionen har varit att skapa spännande bostäder och kringmiljöer som får ut det mesta möjliga av solförhållandena. I huset finns förråd samt en övernattningslägenhet för familj och vänner på besök.

Hållbarhet har varit ett ledord i skapandeprocessen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. De stora glaspartierna ger utsikt mot grönska och himmel, medan generösa balkonger och privata takterrasser låter dig njuta av sol bara några steg från ditt eget vardagsrum.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd och i omgivningarna finns matbutiker, gym, konditori, ishall och vårdcentral. På promenadavstånd erbjuder Umeå centrum alla bekvämligheter och nöjen med sitt rika utbud av butiker, restauranger, kaféer och simhall.

Vill du veta mer om projektet, kontakta oss

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Kontakta oss via e-post »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Senast besökta bostäder