Meny

Stockholm, Fredriksdal

Vill du njuta av livet som sjöstadsbo, samtidigt som du bara bor en kort bris från Söder? Fredriksdal knyter samman Söder med Hammarby Sjöstad och gör plats för fler sjöstadsbor som vill bo ännu närmare innerstaden med allt vad det innebär.

 I Västra Hammarby Sjöstad planerar vi både moderna hem och arbetsplatser, bland annat i vår kontorsbyggnad Stockholm New. Fredriksdal har områdets västligaste läge och med kvarteret täcker vi den sista marken med vattenläge mot Skanstull. Upptäck ett nytt drömläge där du cyklar, promenerar eller tar båten över till Söder på några få minuter.

Många har redan upptäckt det sköna läget på andra sidan Hammarby sjö. Nära naturen och med nya moderna hus i en stadsdel som satsar på grönt byggande. Alla hus som vi bygger i Fredriksdal kommer att leva upp till den hårda kraven för en Svanenmärkning. Det innefattar bland annat krav för uppvärmning, materialval, kemikalieanvändning och byggprocess. I Fredriksdal är våra främsta fokusområden att ta vara på det sjönära läget, samtidigt som vi bygger hållbart för miljö och människa. Med fria siktstråk mellan husen och solbryggor nere vid vattnet skapar vi härliga platser som lockar till naturligt umgänge mellan alla Fredriksdals invånare.

I Fredriksdal blir det enkelt att leva Svanenmärkt!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Fredriksdal kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Du kan också följa med i vår film och se hur livet som Sjöstadsbo kan bli!