Inspiration för ditt nya hem

Här samlar vi guider, trendspaningar och annat intressant för dig som vill inreda ett helt nytt hem eller kanske bara göra om i ett eller två rum.

Här får du inredningstips av oss:

Johanna Bradfords inredningstips för barnkammaren

Stylisten och inredningsbloggaren Johanna Bradfords passion för inredning är stor, och vi på Skanska älskar hennes stil. I vintras blev hon själv mamma. Nu tipsar hon om sina bästa knep för att inreda barnkammaren.
Läs mer

Upcycling – konsten att inreda med skräp

Trenden att inreda med skräp ”Upcycling” växer sig allt större världen över. Det har blivit en hobby att inreda snyggt utan att köpa nytt och kan dessutom ses som en motreaktion på den masskonsumtion som finns idag. Kanske låter det konstigt att inreda hemma med gammalt skrot, men faktum är att det både blir personligt och fint. Här kommer fem idéer.
Läs mer

Snyggt att bo i nybyggt

Att inspireras av omvärldstrender i stort och smått är ett viktigt arbete i strävan efter att skapa funktionella och snygga hem att trivas i. Ta del av några röster om framtidens boende.
Läs mer

Hållbarhet som trend – Formex 2017

Förra veckan slog inredningsmässan Formex upp portarna och vi var på plats tillsammans med stylisten och inredningsbloggaren Sarah Widman. Missade du mässan? Ingen fara, läs Sarahs trendguide nedan och få stenkoll på inredningstrenderna 2017.
Läs mer

Sarah Widman tipsar om fyra trender inför 2017

Lekfulla texturer, djupa färger och levande material är några av sakerna vi kommer se mer av under 2017. Inredaren och stylisten Sarah Widman tipsar om de hetaste trenderna och berättar hur du ger ditt hem en härlig känsla inför det nya året.
Läs mer

Guide: Köpa nytt för det nya hemmet

Ska du flytta? Här kommer matnyttiga tips för hur du ska tänka när du ska inreda ditt nya hem.
Läs mer

Inred harmoniskt och smart i ditt nya hem

Grattis till en ny, modern och fräsch bostad. Här har du en unik chans att skapa ett harmoniskt hem. Stylisten Jill Windahl ger dig de värdefulla tipsen.
Läs mer

Placera tavlorna effektfullt

Med konst på väggarna förhöjer du känslan i ditt hem. Här har du möjlighet att visa din personlighet. Följ konstens alla regler eller arrangera, kombinera och placera precis som du vill.
Läs mer

Stylisternas bästa tips för barnrummet

Inredningsstylisterna Therése Larsson och Britta Henley ger sina bästa råd för hur du kan inreda barn- och tonårsrummet.
Läs mer

Att inreda i nybyggt: Skapa hemkärlek med vintage!

Addera inslag av vintage till ditt nybyggda, moderna hem och gör det ännu mer trivsamt och personligt. Inredaren Elsa Billgren ger sina bästa tips.
Läs mer

Hemmakontor i tre stilar - vilken är din?

Betala räkningar, pyssla med hobbyn, jobba hemifrån... Inred arbetsvrån där hemma så att kreativiteten flödar. Gör den funktionell och trivsam, låt din unika personlighet ta plats och glöm inte humorn.
Läs mer

Ge dina möbler nytt liv

Det är lätt att tröttna på sina möbler när de börjar se lite luggslitna ut. Men istället för att köpa nytt kan du enkelt blåsa liv i dina möbler. Ett nytt tyg till din favoritfåtölj ger inte bara nytt liv utan kan också ge din inredning en helt ny känsla.
Läs mer

Den mångsida lastpallen

Återbruk och ”upcycling” är starka trender som gör det både enkelt och prisvärt att skapa en spännande utemiljö. En storfavorit när det kommer till återbruk är lastpallen och du har säkert sett flera olika sorters pallkonstruktioner på torg, uteserveringar och på bild i sociala kanaler.
Läs mer

Planera för dina inredningsdrömmar

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Här är tipsen för hur du inreder på bästa sätt!
Läs mer