BoKlok Anjou - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa!

Hej Skövdes klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och parker. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Inflyttning vinter 2017.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Pris: 995 000 - 1 695 000 kr
Säljstart: Pågående
Inflyttning: Vinter 2017

Vi säljer så det ryker i Skövde! Under året bygger vi 34 koka lägenheter i Trädgårdsstaden, bara fem kilometer från centrala Skövde. Redan till hösten/vintern i år kan du flytta in i en välplanerad trea eller fyra med egen balkong eller altan med trädgårdsstäppa. Till varje lägenhet finns ett förråd och en parkeringsplats.

Här kommer du att bo med närhet till allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och parker. Förutom bostäder så etableras även ett nytt handelsområde öster om Östra leden. Redan nu finns det flera aktiva aktörer som Plantagen, MediaMarkt, Max hamburgerrestaurang och Willys.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak och som alltid när det gäller BoKlok - så har de egen balkong eller altan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

I stadsdelen finns redan en förskola och 2018 öppnas en grundskola med årskurs F-6. För den som är hästintresserad finns det idag en ridskola i närområdet.

Stadspulsen hittar du i centrala Skövde där det finns gott om restauranger, uteliv, kultur, shopping och nöjen.

Kontakta Kundansvarig Säljare Ove Lundqvist på tel 010-449 20 90 eller på ove.lundqvist@boklok.se.

Karta


Karta


Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.