Om Eden

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Anmäl ditt intresse redan idag!

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: fr. 1.895.000 kr
Säljstart: Säljstart 27 april
Inflyttning: Planerad inflyttning våren 2018

I Nygårdarna, i Borlänge kommun planerar BoKlok att bygga 16 parhus på 117 kvm i två plan. Om vi får lov att säga det själva är vårt parhus perfekt för dig som vuxit ur lägenheten men inte riktigt hunnit växa i en villa än. För dig som längtar efter något eget, men gärna slipper söndagar i snickarbälte. Känner du igen dig?

Inuti är husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva. Med närhet till badliv och en härlig natur.

Karta


Karta


Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.