BoKlok Styrmannen - radhus med trädgård på badrocksavstånd till Vänern!

Hej Hammarös klokaste! Vill du också bo klokt i ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och med badrocksavstånd till Vänern? Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Antal rum: 4
Boarea: 108 kvm
Pris: 1 595 999 kr
Säljstart: Pågående
Inflyttning: Sommar 2018

På Bärstad på Hammarö bygger vi 17 radhus på 108 kvm i två plan. Om vi får lov att säga det själva är vårt hus perfekt för dig som vuxit ur lägenheten men inte riktigt hunnit växa i en villa än. För dig som längtar efter något eget, men gärna slipper söndagar i snickarbälte. Känner du igen dig?

Inuti är husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva.

Allt du dagligen behöver finns i närheten - skolor, mataffärer, vårdcentral. Härifrån har du knappt en mil till Karlstads stadspuls, som erbjuder ett stort utbud av kultur, simhall, idrottshallar och shopping. Även i närområdet finns det ridskola, fotbollsplan, tennisbanor och golfbana, samt sim- och ishall.

Alldeles i närheten ligger Kantarellens förskola och även Hammarö kommuns nyaste skola - Bärstadsskolan, F-6 och fritidshem. På Bärstad bor du lugnt och tryggt i en barnvänlig miljö.

Passa på! Vi säljer för fullt.

Karta


Karta


Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.