Om Eden

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Anmäl ditt intresse redan idag!

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: fr. 1.990.000 kr
Månadskostnad: 5.138 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerad inflyttning våren 2018

Försäljningen av de 16 kloka bostadsrätter vi bygger i populära Nygårdarna i Borlänge pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård i härligt västerläge att forma och påta i och dubbel biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.
Gå in på projektets hemsida via länken nedan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan kundansvarig Jenny Lindvall på tel 010-44 92 238 eller på e-post jenny.lindvall@boklok.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Karta


Karta


Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.