Lägenhet E-1003

Såld

Välkommen in i en trevlig välplanerad etta med öppen planlösning, sovalkov och fransk balkong.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 895 000 kr
Månadskostnad: 2 477 kr
Boarea: 38,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 1
Nummer: E-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta på entrévåningen i Gennakern. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. I hallen finns även förvaring i två skjutdörrsgarderober.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att möblera efter behov och antal gäster till middagen. Intill köksdelen finns även en fransk balkong. Hemmet har en avskild sovalkov, där du enkelt kan skärma av med en hylla eller draperier för en extra privat känsla.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin