Lägenhet B1-1403

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 96 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och balkong med utsikt över Öresund.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 4 933 kr
Boarea: 96 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 5 av 6
Nummer: B1-1403
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta fyra med öppen planlösning. I hallen finns det plats för avhängning och en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder. Gästtoaletten gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget, har ett bra ljusinsläpp och utrustad med en generös klädkammare. Medan de mindre sovrummen har plats för säng, skrivbord och utsikt antingen mot Limhamnsfältet eller den lugna innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns en köks-ö, gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Som tillval kan du även välja bort det minsta sovrummet till förmån för ett ännu större vardagsrum.

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar balkong i bra solläge med en enastående utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin