Lägenhet B2-1102

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 51 kvadrat. Här är det lätt att trivas i ett rymligt vardagsrum och sovrum som vetter mot den lugna innergården.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 897 kr
Boarea: 51 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 2 av 6
Nummer: B2-1102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa med U-format kök och öppen planlösning. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Precis i anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas och kombimaskin som spar på golvytan. Vardagsrummet är öppet och rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner.

Hemmets sovrum, som ligger mot den lugna innergården, bjuder på bra förvaring i den inbyggda och rymliga skjutdörrsgarderoben. Dessutom har du en generös balkong mot innergården i ett underbart solläge. Här kan du låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin