Säljstart 7:e maj

Nu är det äntligen dags för säljstart av Brf Gillet – Svanenmärkta och kvadratsmarta hem, bara 7 minuter från Lunds centralstation. Här maxar du alla delar av Lundalivet. Vi ser fram emot att träffa dig på säljstarten. Varmt välkommen!

Datum: söndag den 7:e maj
Tid: kom och mingla mellan kl. 13-15
Plats: Café Landgren, Kyrkogatan 17

Informationsbroschyr»
Bokningsanmälan»
Prislista»
Kostnadskalkyl»

Observera att en intresseanmälan inte motsvarar en bokningsanmälan, utan en separat bokningsanmälan måste fyllas i och skickas till oss eller lämnas på säljstarten. Den är din garanti för att bli kontaktad efter säljstarten enligt turordningslistan.

Hur går det till?

Bokningsanmälan lämnas in på säljstarten alternativt skickas via e-mail, oss tillhanda senast måndagen den 8:e maj, kl. 08.00. 

Endast en blankett per person får lämnas. Anmälan är personlig.

Endast personer som avser att stå som ägare kan delta i fördelningen av lägenheterna. Juridisk person kan stå som ägare. Gäller ett begränsat antal.

Bokningsanmälan ger en turordning baserad på datumet för din intresseanmälan till Skanskas kundregister. Efter inlämningsdagen sorterar vi anmälningarna och därefter blir du kontaktad av våra mäklare. Vid detta tillfälle väljer du din lägenhet. 

Kontraktskrivning kommer att bokas in i samband med att du väljer lägenhet.

Om du inte är tillgänglig för vår mäklare, eller om du väljer att avstå från att skriva kontrakt inom kontraktsskrivningstiden, förlorar du din plats i kön för etapp 1 i Brf Gillet. Du kvarstår i vårt kundregister.

Eventuellt kvarvarande hem blir därefter tillgängliga till försäljning enligt ”först-till-kvarn”-principen, d.v.s. tillgängliga hem säljs till den som först anmäler sitt intresse, utan något krav på köplats eller turordning.

Bokningsanmälan är ingen garanti för att få köpa en lägenhet.

Om dina val redan är sålda när du kontaktas får du givetvis möjligheten att välja bland kvarvarande lägenheter. En bra idé är därför att i förväg göra en egen ”rankinglista” på vilka lägenheter du kan tänka dig.


E-mail: martin.jakobsson@skanska.se
Postadress: Skanska Sverige AB
Att: Martin Jakobsson
205 33 Malmö