Kvadratsmarta lägenheter i Gillet

Välkommen till Brf Gillet. Flytta in i ett Svanenmärkt och kvadratsmart hem där du får ut så mycket som möjligt av Lundalivet. Bara 7 minuter från Lunds centralstation planerar vi för ett 80-tal moderna och kvadratmaxade lägenheter med 1-4 rok. Läget är perfekt för dig som vill ha det mesta på bekvämt avstånd och som vill få ut så mycket som möjligt av livet.

Antal rum: 1-4
Boarea: 37-86 kvm
Säljstart: 7:e maj 2017
Inflyttning: Preliminärt november/december 2019

Tidplan för Brf Gillet

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Här har du nära till både bra service, affärer, shoppingcentrum och goda kommunikationer. I området finns en skön blandning av unga människor, familjer, studenter och goda grannar som gillar att umgås med varandra. Husets arkitekt har gjort alla rätt och lyckats med att få mindre lägenheter att kännas både rymliga, ljusa och trivsamma. Varje kvadratmeter är effektivt utnyttjad för att få plats för dig och dina gäster. Ditt hem i Gillet blir en naturlig samlingsplats för gamla och nya vänner, vilken dag i veckan som helst. Den gröna gården förlänger lägenheternas funktion och är som gjord för umgänge under ljumma sommarkvällar. Här maxar du helt enkelt alla delar av livet. 

Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Gillet väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser. 

Är du intresserad av ett nytt hem i Gillet? Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Sandra Nordström

Sandra Nordström

070-8668643 Kontakta Sandra

Ett urval av hemmen i Brf Gillet


Svanenmärkta hem

Här ser du några av de planlösningar som är typiska för Brf Gillet som har säljstart i maj. Se om du hittar din favorit redan idag!

Klicka här!

Film


Maxa livet i Gillet

I denna film bjuder vi dig på en resa till ditt nya hem i Brf Gillet – ett Svanenmärkt och kvadratsmart projekt i Lund. I området finns en skön blandning av unga och äldre, familjer, studenter och goda grannar som gillar att umgås med varandra. I Brf Gillet maxar du helt enkelt alla delar av livet.

Karta


Brf Gillet blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner

Öppet och ljust hem med sovalkov för ett kvadratmaxat liv

Stort ljusinsläpp och öppen planlösning skapar en naturlig samlingsplats

Ett modernt vardagsrum där du sätter din egen prägel

Stilrent kök och matplats perfekt för middagsbjudningar

Stor balkong gjord för varma sommarkvällar

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Gillet

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sandra Nordström

Sandra Nordström

070-8668643 Kontakta Sandra
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.