Sista chansen att bli sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad fortsätter att växa och nu är det dags att utveckla vårt sista kvarter. Här bor du i lugnet vid hörnet av Heliosgatan och Virkesvägen samtidigt som du har närheten till pulsen på Söder.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 34,5 - 121,5 kvm
Pris: 2 690 000 - 8 575 000 kr
Månadskostnad: 2 389 - 6 515 kr
Säljstart: Brf Heliosparken 1 är till försäljning. Säljstart av Brf Heliosparken 2 är den 22 april
Inflyttning: Planerat från kvartal 3 2019

Tidplan för Brf Heliosparken

Planering
Säljstart Brf 1
Byggstart
Säljstart Brf 2
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Totalt planerar vi att bygga 170 hem i ett kvarter med ett smidigt garage under jord. Du som flyttar till Hammarby Sjöstad kan se fram emot ett skön och bekymmersfri tillvaro. Vi själva tycker det här är ett riktigt bra läge med söders härliga utbud på lagom avstånd. Ta en fika, strosa lite i affärer eller gå på eftermiddagsbio på Medborgarplatsen. När du sedan kommer hem till Sjöstaden igen kan du uppleva ett helt annat lugn. 

Själva lägenheterna är modernt planerade. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas tidsenligt under många år framöver. Köken är rymliga och fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummen har både tvättmaskin och torktumlare och de stora lägenheterna har givetvis gästtoalett. På innergården finner du plats för att umgås när vädret tillåter och här råder ett lugn som gör att stadens larm känns långt borta. 

Säljstart Brf Heliosparken 2

Säljstarten har passerat och du som lämnade in en bokningsanmälan under säljstartsdagen kommer att kontaktas under vecka 17 för att boka in tid för kontraktskrivning. De lägenheter som eventuellt blir kvar publiceras för försäljning inom några veckor. Du som anmält ditt intresse på hemsidan får då ett mejl. 

Hemmen i Heliosparken är Svanenmärkta!

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem att trivas i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Heliosparken gör du ett stort, bra och framförallt enkelt miljöval som gör att du vaknar upp och räddar världen lite grann varje dag.

Brf 1 - Lägenhetsväljare och solstudie


Hitta ditt nya hem i Brf 1

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får hjälp att hitta rätt läge. Du kan bland annat få en känsla av hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och få en bra överblick om var någonstans lägenheterna ligger i huset. Om du klickar på rundvandringen får du möjlighet att kika in i antingen en 2 RoK med uteplats eller en större lägenhet på 4 RoK. Välkommen att lära känna lägenheterna i trapphus 1-4 lite bättre! 

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Brf 2 - Lägenhetsväljare och solstudie


Hitta ditt nya hem i Brf 2

Med lägenhetsväljaren får du en bra överblick var i huset de olika lägenheterna ligger samt se hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och även under året. Välkommen att lära känna lägenheterna i trapphus 5-7 lite bättre! 

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren>>

Ett Svanenmärkt hem med känsla


I hemmen i Heliosparken har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken är tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar, att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, det är dessa detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet.

Anja Forsnor lever sjöstadsliv


Livet som sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad har snabbt blivit ett populärt bostadsområde, med ett eget tempo, närheten till vattnet och en alldeles egen känsla blir det helt enkelt något att längta hem till. Vi lät Anja Forsnor testa livet som sjöstadsbo för en dag. Anja är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Hon älskar träning, god mat och att unna sig härliga stunder, både i vardagen och till fest. Klicka på länken nedan för att kolla in hennes upplevelser som sjöstadsbo.

Följ med på en dag i Hammarby Sjöstad »

Upptäck Brf Heliosparkens läge i Hammarby Sjöstad


Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Karta


Närområdet

Livet som Sjöstadsbo

Heliosparken blir vårt sista kvarter i Hammarby Sjöstad. Den ständiga närvaron av vatten och alla de möjligheter som läget innebär. Paddla havskajak, ta en promenad utmed kajen eller sätt dig på en mysig restaurang. Om du har barn som älskar snö, kommer du ha mycket nöje av Hammarbybacken. Längtar du efter action så kan du prova på downhillcykling under årets varmare månad. 

Livet i Hammarby Sjöstad bjuder på både avkoppling och puls, Du väljer.

Sköna promenader efter kajen. Ta med dig kaffet och slå dig ner på bryggan.

För dig som tycker om att äta ute finns både söders krogar och Sjöstans mysiga restauranger på gångavstånd.

Tvärbanan i Mårtensdal bara en kort promenad bort.

Eriksdalsbadet har bland annat fem olika bassänger för alla slags aktiviteter och verksamheter - simskolor, motionssim, äventyrsbad och tävlingar.

Ta dig från Hammarby Sjöstad till Nybroviken med M/S Emelie. Du kan ta med cykeln.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Heliosparken

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.