Ett urval av hemmen i Brf 2

Hur vill du bo i framtiden? Letar du efter en tvåa eller kanske ett nytt hem till en växande familj? Här ser du några av de planlösningar som är typiska för Brf 2 med säljstart i april. Hemmen är ritade med stor omsorg om både sociala och mer privata utrymmen, och inredda med riktigt bra material. Och de är alla Svanenmärkta. Se om du hittar din favorit redan idag!

För att komma till planlösningsbroschyren, klicka här>>

Öppen tvåa på 52,5 kvadrat


2 rok, 52,5 kvm ca: 3 850 000 kr

Du som letar efter en välplanerad tvåa med smart förvaring har hittat hem. Hallen erbjuder förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob och ett städskåp. Badrummet till höger är helkaklat och har dusch samt kombimaskin för att spara golvyta. Det kombinerade vardagsrummet och köket är en ljus och öppen plats för trevliga middagar och mysiga hemmakvällar med vänner. Fina dagar blir det kaffe på balkongen. Det rymliga sovrummet har plats för en dubbelsäng.

Social och luftig tvåa på 55,5 kvadrat


2 rok, 55,5 kvm, ca: 4 295 000 kr

 

Kliv in i en trevlig tvåa med öppen planlösning och plats för dig och dina vänner. Från den välkomnande hallen har du fri sikt rakt igenom lägenheten. Till höger ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det kombinerade köket och vardagsrummet har utgång till en balkong som vetter mot gården, en härlig förlängning av hemmet. Sovrummet är luftigt och har fönster mot gården.

Trea på 69,5 kvadrat med egen terrass


3 rok, 69,5 kvm, ca: 6 265 000 kr

Den här trean är ett hem att trivas i, och något utöver det vanliga. Hallen öppnar åt höger upp sig mot köket, där det finns utrymme för ett större matbord. Innanför köket ligger ett mindre sovrum med dörr ut till en balkong. Åt vänster från hallen möter vi det ljusa vardagsrummet. Här finns utgång till hemmets höjdpunkt – den egna terrassen på hela 23,5 kvadrat. Det större sovrummet har generöst fönster mot gården, praktisk skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Rymlig trea på 79 kvadrat


3 rok, 79 kvm, ca: 6 420 000 kr

Välkommen till en generös trea, perfekt för den lilla familjen som gärna har vänner på middag. Hallen bjuder på bra förvaring i skjutdörrsgarderob och ett städskåp. Till höger ligger det mindre sovrummet med garderob. Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta, och vackra dagar förlänger du rummet med den stora balkongen – en ljuvlig plats att umgås på. Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Mittemot finns en smart klädkammare och intill ligger det större sovrummet.