Lägenhet A1301

Såld

Välkommen in i denna härliga trea om 77 kvadrat på fjärde våningen! Här samspelar smart förvaring och sociala ytor på bästa sätt i ett hem som är enkelt att trivas i.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 190 kr
Boarea: 77 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 4 av 6
Nummer: A1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

Entrén är mysig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Här finns även en stor klädkammare med gott om plats för till exempel sportkläder, resväskor och andra prylar som du inte vill ha framme för stunden. Runt hörnet når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot badrummet ligger de bägge sovrummen – ett med plats för säng och skrivbord och ett större med plats för dubbelsäng och extra gott om förvaring i ännu en skjutdörrsgarderob.

Hallen öppnar också upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Här är känslan ljus och luftig och passar perfekt för dig som gärna bjuder över vänner och familj. Matplatsen får en naturlig plats framför fönstret mot balkongen. Här kommer du säkert vilja duka ut både kvällsfikan och frukosten. Inred din balkong med personlighet – på drygt 13 kvadrat får du plats med både utemöbler och varför inte en fin örtodling att smaka av middagen med?

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Sandra Nordström, Reg. fastighetsmäklare

Sandra Nordström, Reg. fastighetsmäklare

070-8668643 Kontakta Sandra