I Billdals Strandäng planeras villor med närhet till skärgård

Billdals Strandäng ligger centralt i idylliska Billdal med direkt närhet till havet, badplatser och småbåtshamnar. Vi planerar säljstarta husen hösten 2017.

Antal rum: 4 - 5
Boarea: 108 - 143 kvm
Säljstart: Planerad hösten 2017
Inflyttning: Våren 2019

Tidplan för Billdals Strandäng

Planering
Säljstart
Inredningsavtal
Byggstart
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Här planerar vi för nya skärgårdsinspirerade villor i ett lugnt och grönt kvarter. 35 villor och parhus med äganderätt i storlekar om 108-143 kvm. Många hem får en tomt och uteplats med havsutsikt i soligt läge. Du kan se fram emot en trädgård som är precis lagom i storlek. Stor nog för barnens lek, härliga grillfester och odling men samtidigt inte så stor att du måste lägga timmar på att klippa gräsmattan.

Tanken är att villorna slingrar sig fram så att barnen kan springa till kompisarna utan att korsa någon större bilgata. När du svänger in i kvarteret och möter lugnet, är det lätt att glömma att du faktiskt bara tjugo minuter från stan.

Låter det intressant, anmäl ditt intresse för Billdals Strandäng!

Svanenmärkta hem


Enkelt att leva Svanenmärkt i Billdals Strandäng!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Billdals Strandäng kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här »

Karta


Lugnt och skönt kvarter i Billdals Strandäng

Närområdet

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Billdals Strandäng

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.