Vi bygger vidare i populära Kvibergsstaden

Kvibergs Ängar i Kvibergsstaden är en ny stadsdel som växer fram längs Säveån, bortom Gamlestan och Bellevue. I nästa kvarter planerar vi för kvadratsmarta lägenheter och radhus.

Antal rum: 1 - 4
Säljstart: Prel. hösten 2017
Inflyttning: Prel. från våren 2019

Tidplan för Kvibergs Ängar

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Här bor du på ett läge som uppmuntrar till en spontan och händelserik fritid, både i stan och i ditt område. Spårvagnar, bussar och service finns nära till hands men du kan lika enkelt ta cykeln in till centrala Göteborg.

Precis som i de tidigare kvarteren, möts du av en stilren arkitektur med mycket attityd. På sommaren blir gården en grönskande kontrast till husen en perfekt plats för vila.

Här finns redan många idrottsanläggningar för olika aktiviteter och nyheten Kvibergs Park blir en mötesplats för sport och kultur. Med allt det nya kommer fler butiker, caféer och restauranger. Dessutom kan du alltid se fram emot löprundor och svampplockning i den vackra naturen nära ditt hem.

Anmäl gärna ditt intresse om du tycker det låter intressant!

Kvibergs Ängar är Svanenmärkt!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Kvibergs Ängar kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


En stadsdel som erbjuder en händelserik fritid

Närområdet

I Kviberg lär du aldrig få en tråkig stund. Det gamla kasernområdet är en naturlig samlingspunkt med lokala föreningar, kulturupplevelser, marknader, bollplaner och en klätterklubb. I multiarenan finnas en skidome, fotbollsplan, två idrottshallar, skolor, hotell och gym. Härifrån är det inte heller långt till Kristinedals idrottscenter, där du kan simma, träna på gymmet eller njuta av en skön massage.

Föredrar du långa skogspromenader och ser tjusningen i att plocka svamp kommer du att uppskatta det gamla övningsområdet Paradiset. Eller kanske uppskattar du hellre att ta det lite lugnt på din lediga tid? Då är det bara att packa fiskeväskan och pröva lyckan nere i Säveån.

Kvibergsstadens närmaste granne är Bellevue och Gamlestaden. Stadsdelen som en gång byggdes kring SKF:s fabrik håller på att blomma ut. Kvarteren rustas upp, nya butiker flyttar hit och promenadstråken blir allt fler. Det natursköna läget i kombination med närheten till stan gör att många väljer att flytta hit.

Det är skönt att slippa vara beroende av bil och i Kvibergsstaden kan du faktiskt lämna bilen hemma. Spårvagn 7 och 11 har täta turer och du tar dig till Centralstationen på bara 10 minuter. Det finns flera busslinjer som kompletterar spårvagnstrafiken och den som känner för frisk luft, kan njuta av omgivningarna till fots eller på cykeln.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Kvibergs Ängar

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.