Din vardag på dina villkor

I Kviberg lever du precis som du vill leva. Och om vi får gissa så vet du redan hur det livet ska se ut. Du vet var Kvibergs bästa frukost finns, när Kvibergs marknad öppnar och var den bästa utsiktsplatsen på Bunkeberget finns. Det är helt enkelt din vardag – på dina villkor.

Antal rum: 1 - 4
Säljstart: Prel. hösten 2017
Inflyttning: Prel. från våren 2019

Tidplan för Kvibergs Ängar

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Kviberg handlar om ditt val. Din chans att göra precis vad du vill. Är beachvolleyboll din melodi? Eller lutar det mer mot längdskidåkning i Skidome? Oavsett vad har du hittat rätt i här.

Lägenheterna i Kvibergs Äng är öppna och fina. När du kommer in ska du kunna se stora delar av hemmet. Det bidrar till en härlig och hemtrevlig känsla. En känsla vi tycker passar med området. Här är man hemma, oavsett om du promenerar iväg till Bunkeberget eller om du hellre spenderar kvällen framför teven.

Välkommen till Kvibergs Äng.

Kvibergs Ängar är Svanenmärkt!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Kvibergs Ängar kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Närområdet


En vardag full av helg!

I Kviberg finns det mycket att göra. Svårare än så är det inte. Skidor, beachvolleyboll, skateboard, klättring, löpning och mycket mer. Kviberg är, med sin rika historia, stora utbud och vackra natur, ett av Göteborgs mest spännande områden.

Läs mer om Kviberg här »

Karta


En stadsdel som erbjuder en händelserik fritid

Välkommen till Brf Kvibergs Äng

Fint, grönt och mysigt

Den ljusa betongen mot gården står i kontrast mot det röda teglet på utsidan

Vid entrén hittar du pergolor av trä som gör att det känns ombonat och välkomnande

Ljust och välplanerat

Stora fönster som släpper in mycket ljus

Stora fönsterpartier skapar härligt ljusinsläpp

Härliga ytor att umgås på

En smart planerad etta

En vardag full av helg

I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

Det är lätt att nämna Skidome och Klätterdomen för att sedan konstatera att Kviberg erbjuder mer än andra områden. Och du hade haft rätt om du stannade där. Men saken är den att Kviberg erbjuder både smått och stort. Inte minst om du promenerar bort till Gamlestaden där du får ännu mer helg i vardagen. Just nu planeras ett härligt shoppingstråk i Kulans gamla lokaler – vilket kommer göra Kviberg och Gamlestan till ett ännu mer attraktivt område. Varje dag är enkel att njuta av helt enkelt. Oavsett vad du känner för att göra just idag.

Ta en kopp kaffe på Cederleüfs & Svenheimers. Promenera bort till Kvibergs marknad och kika igenom vad som finns – innan du går hemåt för att laga frukost på de färska matvaror du hittade på marknaden. Vissa saker ter sig självklara när man bor här – detta är en av dem. Varmt välkommen till Kviberg.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Kvibergs Ängar

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.