Ett hållbart, kvadratsmart kvarter med spännande arkitektur

Vid Mölndalsån strax intill Elisedals spårvagnshållplats planerar vi för ett hållbart och kvadratsmart kvarter. Husen kommer byggas med ett varierat taklandskap samt med flera gemensamma takterrasser. Och det ena huset blir cirka 14-16 våningar högt.

Antal rum: 1-3
Säljstart: Planeras till 2018

Tidplan för Tändstickan

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Det pågår en spännande bostadsutveckling längs Mölndalsån i Göteborg. Vid Grafiskavägen planerar vi för ett hållbart kvarter med cool arkitektur. I kvarteret Tändstickan blir det cirka 350 lägenheter, varav cirka 300 bostadsrättslägenheter. Hustaken kommer att variera i höjd och vi planerar för flera gemensamma takterrrasser och dessutom får alla lägenheter minst en balkong. Givetvis skapar vi även en härlig innergård att umgås kring.

Vi vill skapa ett blandat kvarter, präglat av liv och rörelse. Idag finns redan ÅF-huset på plats. Med cykelavstånd till Avenyn och fem minuters spårvagnsfärd till Korsvägen. 

Just nu tas en detaljplan fram för kvarteret. Planerad säljstart under 2017/2018. Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inget!

Miljösmartboende med Svanenmärkta hem
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer att flytta in i kvarteret Tändstickan väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Välkommen hem!

Se filmen om kvarteret Tändstickan


Karta


Välkommen till kvarteret Tändstickan!

Gemensam takterrass där du och dina vänner kan umgås

Närområdet

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.