Lägenhet 3-1502

Såld

Välkommen in i denna trevliga välplanerade etta, med öppen planlösning, sovalkov och balkong.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 295 000 kr
Månadskostnad: 2 526 kr
Boarea: 39,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 5
Nummer: 3-1502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. I hallen finns även garderobsförvaring och städskåp.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Den rymliga balkongen har plats för möblering och är den perfekta platsen för morgonkaffet. Hemmets sovalkov ligger avskilt för att skapa ett privat hörn där du kan slappna av. I anslutning finns ytterligare förvaring i två garderober.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Henrik Svantesson

Henrik Svantesson

+46 10-44 87 576 Kontakta Henrik