Bo lugnt i Gustavspark

Som en naturlig förlängning av idylliska Gustavslund, kommer Gustavspark att ge dig en ny chans till ett hem skräddarsytt för barnfamiljen.

Säljstart: -
Inflyttning: Planerat årsskiftet 2018/2019

Tidplan för Gustavspark

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Här planerar vi för radhus med villakänsla i ett lugnt och lummigt kvarter i utkanten av Helsingborg. Med hästhagar och rogivande lövskogar på vardera sida, är det lätt att glömma att du faktiskt bara är en kvart från centrum.

Närområdet
De tre grannområdena Gustavslund, Eskilsminne och Ramlösagården tillhör de mest populära i Helsingborg. Här ligger charmiga villaträdgårdar längs slingrande gator och äldre bebyggelse samsas med ny arkitektur. I det direkta närområdet finns flera skolor och förskolor att välja mellan. I området finns goda kommunikationer – flera busslinjer tar dig vart du vill och det tar knappt en kvart in till Knutpunkten. Så även om du flyttar från de mer centrala delarna av stan, behöver du inte göra några större förändringar i din vardag. Ja, förutom att vänja dig vid den lantligare luften såklart.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Gustavspark
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i ett radhus i Gustavspark kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Gustavspark

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.