Bo smartare i Brf Hemmaplan

Välkommen till Arenaparken – ett grönskande nytt område med kvadratsmarta moderna hem på promenadavstånd till Lund city. Här kommer du säkert märka att det finns flera fördelar som tillsammans skapar ett smartare hem.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 41 - 105,5 kvm
Pris: 2 461 200 - 3 920 450 kr
Månadskostnad: 2 404 - 5 811 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Tidplan för Brf Hemmaplan Arenaparken

Planering
Säljstart, etapp 1
Byggstart
Säljstart, etapp 2
Inredningsval
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Först av allt har vi läget, som är riktigt perfekt för dig som gillar att vara aktiv på fritiden. Här finns både fri natur, sporthallar och sköna löpspår utanför dörren. Det mesta du behöver inom service och barnomsorg finns på kort gångavstånd och innerstadens utbud är bara en kvarts promenad bort. Vägen dit leder dig dessutom genom grönskan i Stadsparken.

Våra nya hem är också riktigt smarta. Vi har ritat lägenheterna för att ta vara på varenda kvadratmeter och ge dig utrymme där det bäst behövs. Därför hittar du alltid de största ytorna i kök och vardagsrum, där planlösningen är öppen eller halvöppen. Samtidigt vet vi att förvaring är viktigt och vi har tänkt extra mycket på att du ska ha gott om plats för både kläder, golfbagen, barnvagnen och allt annat som hör livet till. Sen finns det massor av andra små detaljer som du säker kommer att uppskatta när du flyttar in. Som smarta multimedialösningar, tystgående vitvaror, eluttag precis där du behöver dem och att en vägg är förberedd för din platt-tv. 

När du flyttar till ett nytt hem från Skanska bor du dessutom miljösmart som bonus. Välisolerade hus med toppmodern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser och i köket är det enkelt att källsortera. Nere på gården finns självklart ett miljöhus så att du slipper packa bilen med skräp och åka iväg till återvinningsstationen. Det ska vara enkelt att leva miljövänligt och i ett nytt hem gör du ett smart val bara genom att flytta in!

Utvalda hem!


Här kan du få ett litet smakprov på lägenhetstyper som du hittar i Brf Hemmaplan. Titta och se om du hittar någon favoritplanlösning!

Se smakprov på utvalda lägenheter

Bo smart i Arenaparken


När vi ritar nya hem är det viktigt att de blir anpassade efter din vardag och dina behov. Klicka på bilderna nedan för att titta in på våra smakprov för större eller mindre lägenhetstyper där du får tips på smarta detaljer i hemmet.

Bo smart på få kvadrat

Se smakprov på mindre lägenhetstyper!

Bo smart på fler kvadrat

Se smakprov på större lägenhetstyper!

Karta


STD_1_IN_arenaparken_lund_lagenhet_vardagsrum_kok.jpg

Sovrum Arenparken

STD_3_IN_arenaparken_lund_lagenhet_vardagsrum.jpg

STD_4_arenaparken_lund_lagenhet_balkong.jpg

STD_5_EX_arenaparken_lund_lagenhet_skanska.jpg

STD_6_arenaparken_lund_livsstil.jpg

STD_7_arenaparken_lund_livsstil.jpg

Närområdet

Det ultimata läget för en spontan och aktiv fritid

Ett smart läge gör ju det lite enklare att vara spontan på fritiden. Du bor precis intill Stadsparken och det mesta som behövs i vardagen ligger på praktiskt gångavstånd.

Närområdet bjuder på allt från ishall, badhus och fotbollsplaner till beachvolleyplaner och parkourbana. Så oavsett om du uppskattar lugna hundpromenader eller fartfyllda aktiviteter med vännerna finns det en stor chans att du kommer hitta din nya hemmaplan i Arenaparken.

OM_naromrade_sport_volleyboll.jpg

Närhet till närmaste mataffär, bra cykelvägar och goda kommunikationer är några detaljer som gör vardagen lite enklare i Arenaparken. Inom närområdet finns Lunds största gymnasium Polhemsskolan och två grundskolor. Och du som flyttar hit med mindre barn kommer nog uppskatta att det finns flera förskolor på gångavstånd, även för små fötter. När det blir dags för inflyttning i våra hus är delar av grannkvarteren dessutom färdigbyggda. Vilket innebär att det redan finns kompisar som väntar i sandlådan och på lekplatsen.

OM_naromrade_forskola.jpg

SIT_brf-hemmaplan_arenaparken_lund_lagenhet-01.jpg

SPR_hus-1_brf-hemmaplan_arenaparken_lund_lagenhet.jpg

SPR_hus-2_brf-hemmaplan_arenaparken_lund_lagenhet.jpg

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33, Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.