Ett efterlängtat läge i Sjöstaden

I Limhamns Sjöstad pågår en spännande utveckling, där vi skapar en levande stadsdel för alla som älskar livet vid havet.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 38 - 107,5 kvm
Pris: 895 000 - 5 495 000 kr
Månadskostnad: 2 460 - 5 318 kr
Säljstart: Den 10:e och 11:e september 2016
Inflyttning: Start sensommaren 2018

Tidplan för Brf Gennakern

Planering
Säljstart, etapp 1
Byggstart
Säljstart, etapp 2
Inredningsval
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Idag är många redan inflyttade, bland annat i våra populära stadsradhus och i grannkvarteret i Brf Focken. Läget är ett av områdets mest eftertraktade, där du bor precis på kajkanten med utsikt över både Öresund och Limhamnsfältet.

Brf Gennakern består av fem flervåningshus där vi ritar lägenheterna speciellt för Limhamns Sjöstad och det havsnära läget. Vi tar vara på soliga väderstreck och lägger stort fokus på att så många som möjligt ska få njuta av utblickarna mot havet. Lägenheterna blir ljusa och öppna med tonvikt på de sociala ytorna runt kök och vardagsrum. Vi tror att det blir allra bäst när både du och dina gäster trivs i ditt nya hem. På husens tak kan vi dessutom erbjuda taklägenheter med terrass och slående utsikt över en horisont som förändras med väder och årstid.

Ny chans till lägenhet i Limhamns Sjöstad
Nu är våra hem i Brf Gennakern snart slutsålda, men du får en ny chans till ett havsnära boende i kvarteret Lanternan. Vårt nya kvarter består av två hus med Svanenmärkta hem ritade för att ta vara på naturen och havet. Anmäl ditt intresse idag så missar du inget!

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin

Planlösningar


Lediga lägenheter i Gennakern

1/1 Bostäder med samma planlösning

4 rum - 104,5 kvm

Uteplats, Klädkammare

Våningsplan 1
Pris: Från 4 495 000 kr
Visa alla planlösningar

Miljösmart boende i Brf Gennakern


Lev bekvämt och miljösmart

I Brf Gennakern är det enkelt att leva miljösmart och bekvämt på samma gång. Här finns flera funktioner som gör ditt hem hållbart. Klicka på länken nedan för att läsa om miljösmarta detaljer som gör din bostad hållbar.

Läs om miljösmarta detaljer i Brf Gennakern »

Inredningsval


Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Magdalena som är inredare och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för lägenheterna i Brf Gennakern!

Karta


Närområdet

I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan väntar småbåtshamnen, Limhamnsfältet, Hylliekrokens golfbana och salta dopp på Ribban. Alldeles intill husen ligger även den nya Glasbruksparken och när det blir dags för inflyttning i Gennakern kommer Sjöstadsskolan med åk F–6 att ha öppnat lite längre in i området.

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen och när du kommer hem från storhandlingen kan du ta hissen direkt från garaget upp till ditt eget våningsplan. Bara en sån sak! Vi driver en spännande utveckling i Limhamns Sjöstad och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad » 

Grannkvarteret Focken i Limhamns Sjöstad.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Gennakern

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.