Lägenhet A2-1501

Såld

Välkommen in i en härlig tvåa, som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, bra förvaring och utsikt från en stor terrass.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 079 kr
Boarea: 56,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 6
Nummer: A2-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Start sensommaren 2018

Du kliver in i en mindre hall med plats för avhängning till höger och ett rymligt sovrum till vänster. Sovrummet har ett rofyllt läge mot innergården och en rejäl skjutdörrsgarderob med städskåp löper längs rummets ena vägg.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, vilket gör det enkelt att möblera efter behov och anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Stora fönsterpartier gör även att lägenheten får gott om ljus från två håll. Även intill vardagsrumsdelen finns skjutdörrsgarderob i en nisch och innanför hittar du ett helkaklat badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet får extra ljus från ett fönster.

Lägenhetens höjdpunkt är den stora terrassen som bjuder på fin utsikt och ett soligt sydvästläge. Här finns plats för både matplats och kryddträdgård!

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

Therese Lagerfelt, Reg. fastighetsmäklare

0728-53 99 90 Kontakta Therese
Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

Josefin Dankull, Reg. fastighetsmäklare

0704-47 45 66 Kontakta Josefin