Lägenhet 631

Såld

Välkommen in i detta fina och rymliga hem med ljusinsläpp i tre väderstreck. Här får den lilla familjen plats utan några problem och på den soliga balkongen väntar många sköna stunder.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 245 000 kr
Månadskostnad: 4 777 kr
Boarea: 88 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 3 av 4
Nummer: 631
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

En rymlig entré öppnar upp denna kvadratsmarta trea med öppen planlösning I den klinkerbelagda hallen finns plats avhängning och ytterligare förvaring i en praktisk garderob.

Direkt från hallen når du hemmets två ljusa sovrum, bägge med fönster i två väderstreck. Det stora sovrummet är även utrustat med en uppskattad klädkammare, medan det mindre har en generös skjutdörrsgarderob och plats för fåtöljer eller skrivbord.

I passagen mellan hall och vardagsrum finner du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Mittemot ligger hemmets förråd, vars ena sida även är utrustad som en klädkammare. Perfekt för att förvara vintersäsongens tjocka kläder.

Rundgången mellan vardagsrummet och vinkelköket skapar en ljus och luftig känsla i hela hemmet. Vardagsrummet är generöst och rymmer en ordentlig soffgrupp. I det angränsande köket finns det gott om arbetsytor, fönster ovanför diskbänken och plats för ett middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner.

Dessutom har du en uppskattad balkong i ett soligt och sydligt läge med utsikt över det idylliska Sörby. På balkongens ena gavel finner du ytterligare ett förråd, med plats för sittdynor och mindre balkongmöbler. Samtidigt skärmar den av och skapar en lite mer privat känsla.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i hög- eller bänkskåp. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel, kommod, duschskärmar i glas och med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa ekgolv eller massiv bänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson

070-758 62 08 Kontakta Andreas
Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

070-758 62 09 Kontakta Magnus
Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

070-758 62 06 Kontakta Peter