I Rosendal växer en ny stadsdel fram

Rosendals Port ligger mitt bland lummiga promenadstråk och ljuvlig natur i denna nya spännande stadsdel. Kvarteret, där vi planerar för omkring 100 st bostadsrättslägenheter, kommer att präglas av modern arkitektur och härliga balkonger. Det kommer att finnas en lummig och grön innergård perfekt för mysiga middagar eller en enklare picknick i gräset. Hemmen är anpassade för ett bekvämt och skönt boende med moderna och väl genomtänkta lösningar. I hemmen kommer det att finnas möjlighet att göra många val av inredning och material från leverantörer som alla delar vår syn på hållbarhet och kvalitet.

Antal rum: 1 - 5
Boarea: 25 - 116 kvm
Säljstart: Planerad till hösten 2017

Tidplan för Rosendal

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Här planeras för stadsliv i en hållbar och spännande stadsmiljö genomsyrad av parker, bostäder, verksamheter och annan service som alla skapar en levande stadsdel.

Säkra din plats inför säljpremiären
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Karta


Ett levande kvarter i spännande stadsmiljö

Närområdet

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosendal i Uppsala

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.