Urban prägel med fokus på en hållbar livsstil

I det nya kvarteret Skärvet i Växjö är vårt mål att skapa förutsättningar för ett socialt hållbart boende med extra kvalitéer så som ett eget parkrum som är till för alla.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 40 - 98 kvm
Säljstart: 2017-05-31
Inflyttning: Preliminärt vintern 2018/2019

Tidplan för Skärvets Trädgård

Planering
Säljstart 31 maj 2017
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

I kvarteret Skärvet ges det utrymme för framtidens boende. Staden förtätas, byggandet ligger i framkant ur ett miljöperspektiv och här blandas olika boendeformer – bland annat ett särskilt boende för äldre. I kombination med en planerad vårdcentral i kvarteret, blir det en hög servicenivå i området.

Runt hörnet till denna nya del av staden finner vi angränsande kvalitéer innerstad, grönska, villor och vatten. På den här sidan hittar du mer information om allt från inredning till planlösningar efterhand som vi närmar oss säljstart och byggstart.

Välkommen på säljpremiär den 31 maj!
På den här sidan hittar du mer information om allt från inredning till planlösningar efterhand som vi närmar oss säljstart och byggstart. Vid försäljning tillämpar vi en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Vill du ha förtur till bostäderna innan de släpps på den öppna marknaden? Välkommen att lämna ditt intresse för Skärvet så håller du dig uppdaterad och får en VIP-inbjudan till säljstarten som äger rum onsdagen den 31/5-2017 mellan klockan 18:00-20:00.

Enkelt att leva Svanenmärkt
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Skärvet kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Smarta planlösningar


Utvalda hem i Skärvet

I Skärvet hittar du kvadratsmarta lägenheter på 2-4 rok. Här bor du med en ljus och bekymmersfri vardag. Klicka på länken nedan för att få ett smakprov på några av de planlösningar som hittas i Brf Skärvets Trädgård.

Se utvalda hem i Skärvet »

Karta


Ett levande kvarter med härlig innergård

Välkommen till ett levande kvarter!

Njut av Växjös skönaste innergård!

Här får du hem med härlig utsikt och ingen insyn

Läcker etagelägenhet på 98 kvm

En bekymmersfri och ljus tillvaro

Hållbart boende i en grön stad

Närområdet

Det nya kvarteret ligger centralt i Växjö och utgör första delen av den nya stadsdelen Bäckaslöv. På en bruttoarea om drygt 20 000 kvadratmeter ska en ekologiskt och socialt hållbar stadsdel skapas som förstärker Växjös profil som Europas grönaste stad.

Byggnaderna i det nya kvarteret kommer att miljöcertifieras, och skog och grönytor ska integreras i området för minimal påverkan på djur- och växtliv. På Skärvets Trädgård kan du bo i Växjös grönaste innegård, här har du möjlighet till trädgårdsliv utan måsten. Bara nåra steg bort har du natur- och strövområdet Bokhultet, och på andra hållet väntar centrum med allt vad det har att erbjuda. Det blir helt enkelt lätt att leva här!

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Skärvets Trädgård

Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0470-709696
Klostergatan 9
351 05 Växjö

svenskfast.se/vaxjo

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.