Lägenhet N2 1001

Såld

Här är vardagsrummet hemmets mitt med de tre sovrummen runtom. Ett av rummen har en egen ingång och även ett separat badrum – perfekt för tonåringen!

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 898 007 kr
Månadskostnad: 5 079 kr
Boarea: 98 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 1 av 6
Nummer: N2 1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

Välkommen in i entrén som har klinkers på golvet. Det finns bra med avhängning i skjutdörrsgarderob, men även i en rymlig klädkammare om 3,5 kvadrat. Ytterligare en klädkammare finns i det största sovrummet. De totalt tre sovrummen finns i varsitt hörn av lägenheten, varav det ena har eget badrum och egen ingång. Beroende på livssituation kan du även välja bort ett av sovrummen till förmån av ett rymligare kök!

Vardagsrummet är väl tilltaget och köket ligger intill i vinkel. En halvvägg gör diskningen lite trevligare då du får utsikt över vardagsrummet och vidare ut mot den stora uteplatsen. Intill vardagsrummet finner du det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Brf Södra Station är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men du kan även välja till bland annat vitpigmenterad ask eller mörkbetsad ek. Kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och vitvarorna från Siemens håller hög miljöklass. Mikron är inbyggd och induktionshällen gör matlagningen både snabbare och säkrare. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, svartbetsad ekskiva, takdusch eller bänkskivor i sten. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen.