Lägenhet 1-1003

Såld

Här finns rum för den stora familjen! Uteplatsen har både trätrall och stor gräsmatta.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 955 650 kr
Månadskostnad: 6 042 kr
Boarea: 114 kvm
Antal rum: 6
Våningsplan: 0
Nummer: 1-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

Välkommen in i hallen där du kan hänga av dig ytterkläderna direkt till höger. Intill ligger hemmets största sovrum och där kan du förvara kläderna i skjutdörrsgarderoben. Följ sedan hallen och finn köket på din ena sida, där du har stor plats för matbordet, goda middagar och sköna samtal. Intill köket finns ytterligare två sovrum och sedan ligger de två helkaklade badrummen på rad. Det större badrummet har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns det också en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Det mindre badrummet har toalett och dusch.

Mittemot badrummen finns en lång skjutdörrsgarderob som även innehåller städskåp och linneskåp. Fortsätt rakt fram där du hittar vardagsrummet som förlängs med en väl tilltagen uteplats, med både trätrall och gräsmatta. Här kan du bjuda ut till goda middagar när vädret tillåter! På varsin sida av vardagsrummet finns ytterligare två sovrum, varav det ena har förvaring i två garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.