Lägenhet 4-1502

Såld

Här kan du njuta av en riktig sällskapsvänlig trea med kök och vardagsrum i en stor social yta. Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten och du har gott om förvaringsutrymme.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 625 000 kr
Månadskostnad: 4 315 kr
Boarea: 76,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 5
Nummer: 4-1502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

Välkommen in i hemmets hall och passage. Här har du gott om avhängning både i skjutdörrsgarderob och i förråd. Intill förrådet finner du det största sovrummet med en egen walk-in-closet. I det här hemmet är förvaring prio! Det helkaklade badrummet ligger strategiskt på lika avstånd mellan de två sovrummen och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten.

I hemmets mitt har du köket som smälter ihop med vardagsrummet på ett smakfullt sätt. Här får du plats för många vänner och stora middagar. Rummets rymliga känsla förstärks med ljusinsläpp från två väderstreck och med balkongen som har härlig utsikt högst upp i huset.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.