Sista huskvarteret i Järvastaden

Nu är det många år sedan vi tog det allra första spadtaget i Järvastaden och idag är stadsdelen fylld av liv och rörelse, levande kvarter, parker och mysiga gator. Nu planerar vi för kvarteret Villabacken, i området Grankällan som faktiskt blir den sista chansen för dig som vill flytta till ett nybyggt radhus eller kedjehus här i Järvastaden.

Antal rum: 5 -6
Boarea: 134 - 156 kvm
Säljstart: hösten 2017
Inflyttning: från våren 2019

Tidplan för Villabacken

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Husen i Villabacken kommer att placeras på en svagt sluttande tomt och vänds mot söder för att ge maximalt med sol på uteplatserna, både morgon och kväll. Gatustrukturen liknar de populära böjda gatorna med rad- och kedjehus som du kan se i vårt tidigare kvarter Villastråket. Vägarna som husen ligger längs fungerar som återvändsgator helt utan genomfartstrafik, så att barnen kan leka tryggare. Här blir det enkelt att trivas!

Anmäl intresse för Villabacken redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Villabacken, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Enkelt att leva hållbart i Villabacken 

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Villabacken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Närområdet


Att bo i Järvastaden

Vi har sparat ett riktigt drömläge till sist! Villabacken angränsar till Igelbäckens naturreservat i tre väderstreck och i norra delen finns planer för en större lekplats. Det finns även mark som är reserverad för både förskola och grundskola. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta dig dit du vill. Genom en kort promenad längs Gunnarbovägen når du Ulriksdals pendeltågsstation och cykelvägarna leder genom skogen och bort mot Kista och Sundbyberg. Det är lika enkelt att ta sig över järnvägsbron till Överjärva Gård och Ulriksdals golfbana och vidare mot Ulriksdals slott, Hagaparken eller andra utflyktsmål.

Läs mer om Järvastaden här!

Karta


Vardagsrumsbilden är från radhuset Mia.

Närområdet

En stadsdel fylld av liv och rörelse

Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling.

Det är nära till Ursviks motionsgård där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

I Järvastaden finns den populära Mulle Meck parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

Den populära lekparken Mulle Meck finns på promenadavstånd från kvarteret

Skolor och förskolor

I Järvastaden har du promenadavstånd till barnomsorg och skolor. I området finns idag ett antal förskolor med olika inriktning och på gångavstånd finns Ringens skola (fd Bagartorpsskolan) med årskurs F-9 och  I Ur och Skur förskola ligger på Fågelhundsvägen 1 . Skolan Vittra i Brotorp, åk 0-9 ligger på Boplatsvägen 1. Det står även förskolor på tur som vill etablera sig i detta attraktiva och barnrika område. Den nya skolan i Järvastaden åk 0-6 som ligger nära Villabacken ska vara klar i augusti 2017. För mer information, gå in på Järvastadens eller Solna stads hemsidor, se länkar längre ned på sidan.

Service och kommunikationer

Redan nu finns en ICA Nära, några restauranger och annan service i Järvastaden. På bekvämt avstånd ligger Kista Galleria med ett stort antal butiker, restauranger och biografer. Även Solna Centrum ligger på bekvämt cykelavstånd. Alldeles intill växer också Arenastaden fram med hotell, kontor, 230 butiker, Friends Arena och Scandinavian Mall.

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 10 minuters promenadavstånd från kvarteret.

Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city. Det är även lätt att ta sig till både Arlanda och Bromma flygplats.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Villabacken i Järvastaden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.