Modernt stadsboende i Solterrassen

I den södra delen av Umeå, på stadsdelen Teg, bygger Skanska ett modernt stadsboende. Projektet är nu slutsålt, men Skanska planerar att bygga fler bostäder på Teg. Anmäl gärna ditt intresse här så kommer vi att hålla dig uppdaterad.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 40 - 115,5 kvm
Pris: 1 395 000 - 5 495 000 kr
Månadskostnad: 2 372 - 5 358 kr
Säljstart: Projektet är slutsålt
Inflyttning: Våren 2018

Tidplan för Solterrassen

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Bostäderna kommer att ligga mellan Umeå centrum och det nya handelsområdet Söderslätt med Ikea och Ikano. Här har vi tillsammans med arkitekterna skapat moderna lägenheter med en industriell prägel som speglar den bild av stadsomvandling som vi tillsammans med arkitekterna anser ligga i tiden.

Byggnaden består av 42 lägenheter som tillsammans med en stor gemensam terrass ramar in en grönskande innergård. Den lummiga terrassen är placerad på garaget med pergola, odlingslådor och planteringar. Det finns sittytor för sköna grillkvällar, men också avskilda platser när du vill dra dig undan med en kopp kaffe och en god bok i solen. Den blir en lugn oas centralt i Umeå. En plats som utformats med samma omsorg som själva boendet med gedigna materialval och väl genomtänkta planteringar. I huset finns förråd samt en övernattningslägenhet för familj och vänner på besök.

Hållbarhet har varit ett ledord i skapandeprocessen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. De stora glaspartierna ger utsikt mot grönska och himmel, medan generösa balkonger och privata takterrasser låter dig njuta av sol bara några steg från ditt eget vardagsrum.

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17 Kontakta Maria
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27 Kontakta Sara
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60 Kontakta Jörgen

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta din lägenhet

Ambitionen har varit att skapa spännande bostäder och kringmiljöer som får ut det mesta möjliga av solförhållandena. Vi har tagit fram en lägenhetsväljare och en solstudie över kvarteret Solterrassen. Lägenhetsväljaren är ett verktyg för att hjälpa dig att hitta rätt läge på din bostad. Här kan du få en bra överblick på var de olika lägheterna ligger i husen samt se hur solen står vid olika tidpunkter på dagen.

Hitta ditt nya hem med lägenhetsväljaren »

Rundvandring i lägenheterna


Kika runt i hemmen

Här får du ett litet smakprov på några av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Solterrassen. Ta en rundvandring och kika runt i de olika hemmen.

Se olika lägenhetstyper i Brf Solterrassen »

Karta


Stora balkonger och takterrasser blir en naturlig förlängning av hemmet i sydväst läge.

Stor gemensam takterrass med odlingsmöjligheter, plats för härliga grillkvällar eller en lugn stund med en bok i solen.

En spännande fasad med stora ateljéfönster.

Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser.

Takvåningar med stora glaspartier och härliga terrasser.

Ljusa lägenheter med fina fönster.

Närområdet

En gammal stadsdel fylld med liv

Här på Teg växer Brf Solterrassen fram, ett nytt kvarter i en stadsdel som ligger Umeåborna varmt om hjärtat. Läget gör det möjligt att kliva utanför porten och ha lika nära till en löprunda med avslutande kvällsdopp vid Bölesholmarna, som till uteserveringarna i centrala Umeå. Närheten till natur, bad och promenadstråk samsas med den korta vägen över bron till stadens utbud. Att bo här innebär en spontan livstil där en vardagskväll eller helg inte kräver allt för mycket planering.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd och i omgivningarna finns matbutiker, gym, konditori, ishall och vårdcentral. Oavsett om du ska storhandla inför veckan, eller om middagsplanerna plötsligt ändras och ni blir fler vid bordet, så finns flera välsorterade livsmedelsbutiker i närområdet. Nya handelsområdet Söderslätt ligger på bekvämt avstånd med bra kommunikation och förbindelser. På Teg hittar du anrika Nybro konditori där många i Umeå väljer att köpa sitt finfika. I Brf Solterrassen är möjligheterna till ett bra liv många.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Solterrassen

Boporten

Tel: 090 - 14 56 10
Storgatan 49
903 26 Umeå

boporten.se

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17 Kontakta Maria
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27 Kontakta Sara
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60 Kontakta Jörgen
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.