Upptäck ett annorlunda Östermalm

Bostadskvarteren Brf Björk & Plaza ligger på ett av Norra Djurgårdsstadens mest attraktiva lägen alldeles intill Husarviken. Den nya stadsdelen har miljöprofil och ligger bara minuter från Östermalm och Kungliga Nationalstadsparken.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 45,5 - 122,5 kvm
Pris: 3 580 000 - 8 330 000 kr
Månadskostnad: 2 629 - 5 933 kr
Säljstart: den 18 april 2015
Inflyttning: Från våren 2017

Tidplan för Norra Djurgårdsstaden

Planering
Säljstart
Byggstart
Säljstart 4 hem 2016
Inredningsval
Inflyttning

Brf Björk och Plaza har miljötema och ligger granne med Kungliga Nationalstadsparken, ett drömläge för stadsmänniskor som älskar naturen. Du tar dig smidigt runt bland grannkvarteren och avkopplande parker på nya broar, stigar och cykelvägar. Vägarna leder vidare till Lidingö, Stockholms city och härlig natur.

På en av områdets mest attraktiva platser utmed Husarviken väljer du lägenhet bland två hus med olika karaktär. Hus Plaza har ett urbant uttryck och stadsmässig fasad med sockel i sten. Hus Björk ligger närmast vattnet och pryds av organiska material som trä. Här har du alla förutsättningar att leva ett balanserat liv bara minuter från innerstaden.

Vi på Skanska arbetar efter något som kallas Living Area Design. Det står för skillnaden mellan att bara bygga ett hus och att skapa en miljö som är anpassad efter hur människor lever. Därför har kvarteren bland annat gröna innergårdar och ligger bekvämt nära kommunikationer. I alla hem finns tekniska lösningar som uppmuntrar till att sortera hushållsavfall och minska användningen av varmvatten. Några exempel är avfallskvarn, sopsug och individuell elmätning som gör det tydligt hur du kan påverka din förbrukning.

Norra Djurgårdsstaden är Svanenmärkt 
I Brf Björk och Plaza bor du Svanenmärkt. Den dagen du flyttar in i kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Hus Plaza med sin stadsmässiga fasad och hus Björk med inslag av trä i fasaden.

En typisk 4 rok i hus Björk.

En typisk 4 rok i hus Plaza.

Ettan med Loft i hus Plaza.

Närområdet

Upptäck ett annorlunda Östermalm

Norra djurgårdsstaden sträcker sig från Husarviken i norr, över hamnområdet, till Loudden i söder och har en miljöprofil. Här kommer områdets arkitektoniska arv att förvaltas genom att befintliga byggnadsminnen får nytt liv. Ett exempel är den kreativa stadsdelskärnan, som just nu växer fram i det gamla gasverksområdet med service, kultur och upplevelser. I Ferdinand Bobergs vackra gasklocka i tegel, skapas just nu Stockholms nya kulturscen med plats för bland annat dans, opera, teater och musik.

Skolor och förskolor

En del av området är redan bebyggt och många har redan flyttat in. Stadsdelens stora lekplats vid Fågelhundsgatan är redan välbesökt och flera nya förskolor har öppnat.

Höstterminen 2018 öppnar en ny skola vid Gasverksvägen, med både grundskola och förskola. Norra Djurgårdsstadens hållbarhetsprofil ska genomsyra all skolverksamhet, med ett särskilt miljöprogram som bland annat innebär att barnen ska vara ute mycket och lära sig om hållbar utveckling.

Aktivitet och kommunikation

Norra Djurgårdsstaden gränsar till grönområden som Kungliga nationalstadsparken och Lill- Jansskogen, vilket gör att det aldrig är långt till avkopplande löpturer i mjuka spår. Nya kommunikationslösningar finns i planerna, plus att det finns både bilpool och lånecyklar på plats.

Dessutom är du fortfarande en del av Östermalm. Bara minuter från allt det där som du redan har stenkoll på!

Mer information om Norra Djurgårdsstaden finner du på Stockholms stads hemsida.

Lidingöbron

Planillustration Norra Djurgårdsstaden. Bildkälla: Andersson Jönsson Landskapsarkitekter AB.

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Norra Djurgårdsstaden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.