Lägenhet 2-1006

Såld

Välkommen till en av de unika loftlägenheterna i hus Plaza. Du har hela 5 meter i takhöjd i kök/vardagsrumsdelen och en stor uteplats som förlänger hemmet.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 885 000 kr
Månadskostnad: 2 885 kr
Boarea: 51,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 1
Nummer: 2-1006
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: 2017-05-29

Den ljusa, öppna atmosfären märks av direkt när du kliver in genom ytterdörren och blickar ut mot uteplatsen. Du möts först av praktiskt klinker på hallgolvet och förvaringen som är inbyggd under trappan upp till loftet. Badrummet är givetvis helkaklat och är utrustat med en platssparande kombimaskin.

Sedan öppnar sig hallen på både bredd och höjd, med vackert ljusinsläpp. Här kan du verkligen inreda fantasifullt och tänka kreativt i kubik! Du som gillar att bjuda hem vänner och bekanta kommer säkert uppskatta den öppna planlösningen, som gör att du kan samtala med gästerna samtidigt som du rör i grytorna. Rummet är flexibelt och det går enkelt att anpassa möbleringen efter funktion. Den stora uteplatsen är ett extra plus, som ger möjlighet att inreda ett extra vardagsrum sommartid, med plats för både matplats och kryddodling.

Sovrumsdelen ligger avskild och insynsskyddad en trappa upp på loftet. Precis som på entrévåningen blir det du som sätter din unika prägel på lägenheten beroende på hur du väljer att möblera. Här finns även extra förvaring i garderob och linneskåp.

Brf Björk och Plaza är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men du kan även välja till vitpigmenterad ask eller mörkbetsad ek. Kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och lådor med fullutdrag. Vitvarorna från Siemens håller hög miljöklass och kommer i rostfritt utförande redan från start. Mikron är inbyggd och induktionshällen gör matlagningen både snabbare och säkrare. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, snygga tapeter eller bänkskivor i sten. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen.