Om Opgården

Vi planerar att bygga en första etapp på 52 bostadsrätter i sjönära Marielund som ligger strax utanför idylliska Mariefred. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Säljstart: Mars 2017
Inflyttning: Planerad hösten 2018

Nu bygger vi ett nytt område i Marielund. Här bor du nära natur, vatten och vandringsled. Mälaren, bad och båtplats finns inom promenadavstånd. I naturmarken kommer vi att skapa en gemensam naturlekplats för både små och stora barn.

Den genuina småstaden Mariefred ligger mindre än 3 km bort. I denna idyll finns bland annat det kungliga slottet Gripsholm, Grafikens hus och Gripsholms värdshus. Här finns även Gripsholms golfklubb.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak och som alltid när det gäller BoKlok - så har de egen uteplats och dessutom en tillhörande parkeringsplats i direkt anslutning till uteplatsen. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket.

Karta


Karta


Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.