Nytt läge vid Bällstaån

Nu planerar vi för ett helt nytt kvarter med lägenheter längs Karlsbodavägen i Bromma. De tre husen kommer att bli 8, 12 och 16 våningar och läget vid Bällstaån skapar en grön och fin inramning.

Antal rum: 1 - 4
Säljstart: Planerad kvartal 3, 2017
Inflyttning: Planerad sommar 2020 - höst 2020

Tidplan för Ulvsunda

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Många som flyttar hit får ett fint balkongläge med å-utsikt. Ett av husen får en lokal i bottenplan, där vi planerar för caféverksamhet med uteservering mot den kommande strandpromenaden. 

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan mot Alvik. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Svanenmärkt för dig och miljön!
I Ulvsunda kommer husen att bli Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för våra nya hem vid Karlsbodavägen, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ulvsunda

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.