Lägenhet 41702

Ledig

Välkommen till en härlig femrummare på sjunde våningen i Uppsala Entré. Lägenheten bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, två badrum och en stor balkong som löper hela vägen längs en av lägenhetens sidor.

Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 7 190 000 kr
Månadskostnad: 5 807 kr
Boarea: 123 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 7 av 7
Nummer: 41702
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt

Denna femma är både luftig och praktiskt planerad. Du välkomnas av en hall med förvaring i både skjutdörrsgarderob och klädkammare med städskåp. In till vänster ligger två av lägenhetens sovrum, varav ett har utgång till den stora balkongen. Här finns även ett badrum med dusch som sparar tid när alla ska göra i ordning sig på morgonen. Det stora badrummet lite längre fram i hallen är helkaklat och utrustat med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. 

Hallen övergår i en social yta där kök och vardagsrum smälter samman. Ljuset flödar in genom många fönster och vid matplatsen finns plats för många vänner. Den sluttande innerväggen ger lägenheten en spännande atmosfär och möjliggör kreativ inredning. Efter middagen kan du öppna upp din inglasade balkong och njuta av fikat i kvällssolen. 

Lägenhetens två andra sovrum når du från vardagsrumsdelen och båda har förvaring i skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet av dessa två har ljusinsläpp från två håll och sluttande vägg mot Frodeparken.

Köket har en hög nivå på utrustningen redan från början, med bland annat helintegrerad diskmaskin, ugn i högskåp, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Vi erbjuder flera tillval från vår lista med utvalda leverantörer och varumärken. Du kan välja till andra skåpsluckor, svarta vitvaror eller en snygg fondtapet. Vi ser till att allt står färdigt när du flyttar in.

Burhan Balikci

Burhan Balikci

018-172582 Kontakta Burhan