En del av det nya Uppsala

Uppsala är en av Sverige mest anrika städer och stadens silhuett präglas fortfarande av domkyrkan och slottet. Nu växer staden och en ny spännande stadsdel tar form.

Antal rum: 1 - 5
Boarea: 25 - 116 kvm
Säljstart: Planerad till hösten 2017

Tidplan för Rosendal

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Vi på Skanska kommer att använda all vår kunskap från 80 år av bostadsutveckling för att skapa ett kvarter som tar staden in i nästa kapitel med modern arkitektur och hållbara lösningar. Precis som den gamla bebyggelsen i Uppsala kommer husen få lummiga och gröna innergårdar. Innanför väggarna möter du inredning och material från leverantörer som delar vår syn på hållbarhet och kvalitet. 

Skanska har utvecklat bostäder sedan 30-talet. Under de här 80 åren har det hänt en hel del. Vårt sätt att leva och bo har förändrats och vår syn på hemmen är så mycket mer än bara tak över huvudet. I Rosendal kommer vi att utveckla hem som baserar sig på vår långa erfarenhet, men som är byggda för hur vi vill leva vårt liv med jobb, träning, läxor och allt annat som skapar vårt livspussel. Vi har utgått från en hållbar tanke, både utifrån ett miljöperspektiv och utifrån att du som flyttar hit ska trivas under många år framöver.

Alla hem får sköna balkonger och vi har försökt att skapa så många härliga ljusinsläpp som möjligt. Köken är ritade för att det ska finnas gott om utrymme för både hjälpande händer och smart förvaring. Dessutom har vi byggt in smarta lösningar som bidrar till att skapa ekonomisk hållbarhet och en bekymmersfri tillvaro. Välkommen till Rosendals Port och upplev att glas och betong kan bjuda på mjuka värden och en härlig känsla! 

Säkra din plats inför säljpremiären
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Karta


Ett levande kvarter i spännande stadsmiljö

Närområdet

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosendals Port i Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Tel: 018-17 25 80

svenskfast.se/uppsala

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.