Framtidsboende i Linköpings nya stadsdel

Vallastaden är Linköpings nya stadsdel som ligger ett par kilometer sydväst om centrum och närmsta granne med Campus Valla. Ambitionen med området är att det ska präglas av kreativitet, lärande, social hållbarhet och resurseffektivitet.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 21,5 - 106,5 kvm
Pris: 1 007 350 - 3 179 327 kr
Månadskostnad: 1 558 - 5 380 kr
Säljstart: den 22 februari 2016
Inflyttning: Sensommaren 2017

Tidplan för Vallastaden

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning
Visningshem

Här planerar Skanska att bygga kvadratsmarta lägenheter. De kommer att ställas ut under 2017 i samband med expo Vallastaden2017. Där boendet i området ska vara en förebild för framtidens samhällsbyggande med social hållbarhet i fokus.

Skanska kommer att bygga 48 lägenheter i hus om två, fem och sex våningar. Förutom lägenheterna kommer det i markplan att finnas en liten återbruksbutik för inlämning, köp och byten av kläder och nyttoprylar. I dagsläget är 46 av 48 lägenheter sålda och de 2 som återstår kommer att vara visningshem i samband med Bo- och samhällsexpot 2-24 september 2017 och därefter säljas.

Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget på bästa sätt. Fasader, innergårdar och gatumiljöer ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för Vallastaden och alla som bor och vistas där.

På ett av hustaken kommer din och dina grannars takterrass att finnas. Takterrasssen kommer innehålla ett växthus med sittplatser samt möjlighet till odling, det kommer även finnas plats för sittgrupper utanför växthuset. Här har du och dina grannar möjlighet att skapa er egen levande oas. Ett mervärde utöver att bara bo. Den gröna innergården hjälper till att magasinera och förenkla hanteringen av dagvatten inom området. De utgör också trevliga uteplatser för bostäder i markplanet.

Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322 Kontakta Carl

Lägenhetsväljaren


Hitta din lägenhet

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att hitta lägenheterna. Här kan du se lägenheternas placering i de olika husen. Klicka på länken nedan för att hitta en bostad som passar dina önskemål.

Hitta hem med lägenhetsväljaren »

Hitta din favorit i Brf Inspirationen


Hur vill du bo i framtiden?

Är du på jakt efter en generös trea eller är letar du efter den perfekta studentlägenheten? Vi har tagit fram tips där du se några av de planlösningar som finns i Brf Inspirationen. Klicka på länken nedan för att hitta ditt framtida boende.

Hitta din favorit i Brf Inspirationen »

Välja inredning


Inredningsval

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Skanskas kundansvarig som är inredare och kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Dina tillval betalar du sedan i samband med tillträdet.

Läs mer om hur du väljer inredning i ditt nya hem » 

Karta


Vardagsrum att trivas i!

Närområdet

Linköpings nya stadsdel

I närområdet finns ny dagligvarubutik, City Gross, apotek, systembolag, idrottsanläggningar och gym. Det kommer att byggas en ny vårdcentral, skola och förskolor.

Det finns bra busskommunikationer till och från Vallastaden och inne i området planeras det för att fotgängare och cyklister har företräde. Vallastaden kommer på sikt att knyta samman universitetet och staden.

Skanskas lägenheter ligger i norra delen av området med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken. Mitt i området rinner Smedstadsbäcken fram, vilken har fått en fantastisk ansiktslyftning. Slänterna kantas idag av grönska, sittplatser och spänger. Det finns flera broar som gör att du kan röra dig fritt mellan båda sidor om bäcken.

Centrum ligger bara en kort cykeltur bort!

Genom området rinner smedstadsbäcken

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Vallastaden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 013-290450
Platensgatan 11
581 04 Linköping

lansfast.se/linkoping

Ansvariga kontaktpersoner

Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322 Kontakta Carl
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.