Nya hus i Mörtnäshöjden på vackra Värmdö

Vi planerar för både villor och kedjehus i de finaste delarna av Värmdö i Östra Mörtnäs. Bostäderna är placerade på höjden, vilket ger möjlighet för god utsikt över grön natur.

Boarea: 135 - 150 kvm
Säljstart: vintern 2017-18
Inflyttning: hösten 2020

Tidplan för Mörtnäshöjden

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

I Mörtnäshöjden kan du låta familjen växa och njuta av ett bekvämt och nybyggt hem. Fokus ligger på stora sociala ytor med rymliga vardagsrum, som förlängs ytterligare med uteplatsen och trädgården. Bjud ut familj och vänner till en söndagsbrunch i solen här! Köken har stora arbetsytor, rymliga skafferier och plats för goda måltider.

Pendlingen in till storstan, jobb och shopping är enkel med bara 25 minuters busstur in till Slussen. I Värmdö finns förskolor för de små och vardagen här fylls av natur, vatten, småbåtshamnar, kobbar, skär och vackra sandstränder. Detaljer som tillsammans bidrar till en idyllisk tillvaro!

Planlösningar i Mörtnäshöjden


Villa Bofink och Villa Dopping

I Mörtnäshöjden kan du välja mellan två olika hustyper, Villa Bofink eller Villa Dopping, 5 rok på 135 kvm eller 150 kvm. Hustyperna är anpassade för aktiva familjeliv med flexibla planlösningar. Klicka in på bilden eller på länken nedan för att se typexempel på planlösningar i Mörtnäshöjden.

Läs mer om de olika hustyperna

Landskapsarkitekten berättar


Naturliga kontraster i Mörtnäshöjden

Den egna tomten, gemensamma lekytor och en varierande närmiljö är viktiga pusselbitar som tillsammans skapar känslan i ett nytt kvarter. Ulla Larsson är landskapsarkitekt på teknikkonsultbolaget Bjerking och har varit med och utformat tomter och kvartersmiljö i Mörtnäshöjden. Klicka på bilden eller länken nedan för att läsa om kort om hur hon och kollegorna tänkt.

Läs om tankarna bakom Mörtnäshöjden

Se filmen om livet i Mörtnäshöjden


Karta


Illustration på hur Villa Dopping på 150 kvm kan komma att se ut.

Illustration på hur Villa Bofink på 135 kvm kan komma att se ut.

Illustration på hur husen och kvarteret kan komma att se när det är färdigt.

Illustration på Villa Dopping 150 kvm, gavelhuset med den största terrassen.

Närområdet

Det bästa av två världar

Mörtnäshöjden ligger bara ett stenkast från Mörtnäsviken på naturrika Värmdö. Här bor du i direkt anslutning till naturen och din egen trädgård mynnar ut i de gröna omgivningarna. Skog, vandringsleder och promenadstigar erbjuder lika många möjligheter till lugn och avkoppling för vuxna, som lek och bus för barnen. I Östra Mörtnäs, som är ett av Värmdös absolut finaste lägen, är det enkelt att fylla fritiden med upplevelser nära natur, vatten, småbåtshamn, kobbar, skär och vackra sandstränder. Det gör det också enklare att låta barnen få tillgång till naturen till vardags.

För dig som har barn i skolåldern finns det flera bra skolor att välja bland. Utöver förskolor, grundskolor och gymnasium finns även en Montessoriskola. Det bästa av två världar Här får du på riktigt det bästa av två världar. Utöver den rika naturen är närheten till city, samt service och kommunikationer riktigt bra. Värmdö Köpcentrum ligger bara två kilometer bort och där hittar du bland annat mataffär, apotek, systembolag och flera andra butiker. Om morgnarna kan du promenera ner till Systrarna Delselius charmiga bageri och handla nybakat till frukost.

Intill ligger också den trevliga restaurangen Krogen, som om somrarna är ett populärt tillhåll för både badgäster och Värmdöbor. Stockholms innerstad ligger på bekvämt pendlingsavstånd med bil. För dig som jobbar i centrala stan går det också bra att åka kollektivt. Bara fem minuter hemifrån går bussen som tar dig till Slussen på cirka 25 minuter.

Mysigt café på 500 meters avstånd.

Värmdöleden går förbi tomten.

Golfbanan ligger bara 3 km bort

Få tips på smultronställen i området

Läs om Guldkorn på Värmdö »

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Mörtnäshöjden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.