Nära till allt i Södra Station

I centrala Växjö på södra sidan av stationen bygger Skanska svanenmärkta lägenheter. Växjö centrum kommer att få ett nytt landmärke och område runt WTC. Här är det nära till allt. Växjö centrum finns bara på andra sidan gångbron och vill man ta en promenad runt Växjösjön eller kanske en löparrunda i Bokhultet är det bara några kvarter bort.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 38 - 104,5 kvm
Pris: 1 364 920 - 3 327 552 kr
Månadskostnad: 2 263 - 5 382 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Tidplan för Södra Station

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Här bygger vi olika lägenhetstyper och storlekar. Vad sägs om läckra vindslägenheter, någon härlig studio under takåsen, eller varför inte ett generationsboende. Under bostadshusen kommer det att ligga ett garage där man bekvämt kan parkera sin bil. Här finns även ett väl tilltaget cykelgarage med en liten reperationsbänk.

Stationen med både buss- och tågförbindelser ligger bara på andra sidan bron. I omgivningarna finns även sjukhus, museum, restauranger mm.

Bostäderna blir ljusa och energisnåla samt uppfyller dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget nära centrum och naturen på bästa sätt. Standarden i lägenheterna är hög, det är kök från Marbodal, ekparkett från Kährs, helkaklade badrum och wc. Självklart finns det ett stort utbud av tillval om man vill sätta sin personliga prägel på sitt nya cityliv.

Med ett näst intill underhållsfritt hem på ett riktigt centralt läge kommer du snabbt märka att vardagen blir lite smidigare. I det direkta närområdet finns flera livsmedelsaffärer, restauranger, skolor. På Södra Station är det alltid nära till en skönare fritid, oavsett om du helst spenderar den på shopping i stan eller avkopplande löprundor.

En ny chans till lägenhet i Växjö
Nu är snart alla bostäder i Södra Station sålda, men det finns fortfarande en lägenhet kvar till salu. Om du är nyfiken på en nybyggd lägenhet i centrala Växjö får du en till chans i Skärvets Trädgård. Ett hållbart kvarter med Svanenmärkta lägenheter. Ta chansen!

Södra Station är Svanenmärkt!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i Södra Station kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Lediga lägenheter i Södra Station

1/1 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 86 kvm

Uteplats

Våningsplan 1
Pris: Från 2 450 000 kr
Visa alla planlösningar

Att välja inredning


Inredningsval

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Skanskas kundansvarig som är inredare och kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Dina tillval betalar du sedan i samband med tillträdet.

Här kan du läsa mer om att välja inredning »

Karta


STD_1_EX_sodrastation_vaxjo_lagenhet_skanska.jpg

Känn söderkänslan i det mysiga gårdshuset.

STD_2_sodrastation_vaxjo_lagenhet_skanska.jpg

Nästa, Södra Station!

STD_INT_matplats_sodrastation_vaxjo_lagenheter_skanska_1140x500.jpg

Plats för många på middag!

STD_INT_vardagsrum_soffgrupp_sodrastation_vaxjo_lagenheter_skanska_1140x500.jpg

Ljust och stort vardagsrum

STD_INT_matplats_bokhylla_sodrastation_vaxjo_lagenheter_skanska_1140x500.jpg

Extra sovrum eller kanske ett kontor

STD_INT_sovrum_sodrastation_vaxjo_lagenheter_skanska_1140x500.jpg

Sov gott

STD_1_IN_sodrastation_vaxjo_lagenhet_kok_vindsvaning.jpg

Unika vindslägenheter med högt i tak!

STD_3_IN_sodrastation_vaxjo_lagenhet_inspirationsbild_kok.jpg

Med plats för matlagning

STD_2_IN_sodrastation_vaxjo_lagenheter_skanska_1140x500.jpg

Luftiga vardagsrum med närhet till utelivet på balkongen!

STD_2_IN_sodrastation_vaxjo_lagenhet_inspirationsbild.jpg

En plats att umgås

STD_1_livsstilsbild_bostader_skanska_gemenskap_1140x500.jpg

STD_livsstilsbild_bostader_skanska_aldre-par_1140x500.jpg

Närområdet

Bo med guldläge mitt i Växjö

Välkommmen till ett nytt kvarter med perfekt läge. Närheten till centralstationen öppnar upp för en mer flexibel livsstil, där du kanske till och med väljer att göra dig av med bilen. Tänk att bara kunna rulla ut resväskan från lägenheten, gå över bron och två timmar senare vara på Kastrup, vilka möjligheter till pendling!

Naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed Växjösjön finns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande.

OM_4_sodrastation_vaxjo_naromrade.jpg

OM_1_sodrastation_vaxjo_naromrade.jpg

Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan. Du som även vurmar för kulinariska upplevelser kommer att trivas här. Med promenadavstånd till hela stans utbud av restauranger, delikatessbutiker och caféer blir det enkelt att unna sig vardagslyx.

OM_3_sodrastation_vaxjo_naromrade.jpg

SIT_1_sodrastation_vaxjo.jpg

SPR_vaxjo_sodra_station_lagenheter_skanska_945x500.jpg

Karta


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Södra Station

Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0470-709696
Klostergatan 9
351 05 Växjö

svenskfast.se/vaxjo

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.