Få ditt hem precis som du vill ha det

Att köpa nybyggt är både roligt och spännande. Du får vara med och forma ditt nya hem precis som du vill ha det. Du slipper hetsig budgivning som lätt springer iväg och när du väl flyttar in har du ett skräddarsytt hem bara för dig. För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt köp har vi samlat all information du kan behöva här.

Oavsett om du vill flytta omedelbart eller så småningom, kan vi ha ett hem som passar dig. En av de vanligaste föreställningarna när det gäller nybyggt är att du måste vänta länge innan det är dags att flytta in. Men faktum är att vi inte väntar på att allt ska sälja slut innan vi börjar bygga, därför finns det ibland lägenheter och hus dit du kan flytta inom några få månader, eller veckor i vissa fall.

Skapa ditt eget hem
Det lönar sig så klart att vara med från början, eftersom du då har den bästa möjligheten att välja just det läge som du helst vill ha. Eftermiddagssol på balkongen, sjunde våningen med panoramafönster eller kvarterets största trädgård. När du är tidigt ute har du också möjligheten att påverka interiören i ditt nya hem. Du väljer bland annat kakel, tapeter och köksutrustning och inte sällan kan du anpassa planlösningen efter dina behov.

En trygg köpprocess
Du slipper hetsiga budgivningar, våra priser är alltid fasta. Vi tycker inte att du ska behöva ta ditt livs kanske viktigaste köp över telefon, mitt under din arbetsdag. Jämfört med andrahandsmarknaden har du gott om tid att se över kalkylerna och vi samarbetar med lokala banker. De kan hjälpa dig med bland annat lånelöfte eller värdering av ditt nuvarande hem om du ska sälja. 

På denna sida har vi samlat de vanligaste svaren på frågor om att köpa nyproduktion» av oss. 

Skapa ditt hem

Informationsfilm - Liten arkitektskola
Lamellhus, tillgänglighetskrav, brandcell, och BBR. När vi pratar om nybyggda bostäder finns det en djungel av olika uttryck som påverkar ditt boende. Här går vi går igenom olika termer som används när vi bygger ett hem. Se filmen för att lära dig vad de faktiskt betyder. 

Lamellhus, tillgänglighetskrav, brandcell, och BBR. När vi pratar om nybyggda bostäder finns det en djungel av olika uttryck som påverkar ditt boende. Här går vi går igenom olika termer som används när vi bygger ett hem. Kolla in filmer för att lära dig vad de faktiskt betyder.
Dela sidan: