Välj din nya inredning

Resan mot ett helt nytt hem kan ibland kännas lång men det finns många roliga stopp längs vägen. Ett av de roliga stoppen är att få välja inredning. En del av inredningsvalen kommer att vara enkla. Andra kommer säkert ta lite mer tid. Under resan kommer du även att få hjälp av våra kunniga medarbetare, så att du kan skapa ett riktigt personligt hem.

Fundera över dina val

För varje nytt villakvarter eller bostadshus som vi bygger, har våra inredningsexperter noga valt ut en originalinredning. Utöver det finns det ett stort antal val som du kan göra för att sätta en mer personlig prägel på ditt nya hem. Det kan vara att uppgradera vitvarorna i köket, satsa lite extra på inredningen i badrummet eller i vissa fall möjlighet att skapa ett extra sovrum. Oavsett vilka val du tror dig vilja göra är det viktigt att du tar dig tid att känna efter. Så ta det lugnt, fundera några dagar och känns det fortfarande bra har du hittat rätt.

Välj din nya inredning

Håll koll på tidplanen

Våra byggprojektledare beställer materialet till ditt hem efter en noga uträknad tidplan. Efter ett visst datum kan du inte ändra din beställning. Vilka hållpunkter som gäller för just ditt hem kommer du att få information om av oss.

Steg för steg:

1. Information
När du skrivit avtal för ett nytt hem får du material och information om vilka val som gäller för just ditt hem.

2. Dina val
Gå igenom materialet och fundera på hur du vill använda dina möjligheter att påverka inredningen.

3. Personligt möte
Din kontaktperson kommer erbjuda dig ett personligt möte. Då får du också chansen att känna på kakel-plattor, köksluckor, handtag och andra detaljer.

4. Sista ändringsdatum
Detta är sista dagen du kan göra ändringar i ditt inredningsval. Sedan skickar vi ut inredningsavtalet till dig per post. 

5. Inredningsavtal
Läs igenom inredningsavtalet noga, skriv på och skicka tillbaka till oss.

6. Betalning
Om du har gjort tillval som innebär en extra kostnad så betalas dessa som en upplåtelseavgift till föreningen. Du betalar då 10% av dina tillval 6 månader före inflyttning och resterande del på inflyttningsdagen.


Glöm inte bort att ha roligt!

Vi vill att det ska vara en lustfylld resa till ditt nya hem. Det är en fantastisk möjlighet att få vara med och forma sitt framtida boende.

I den här filmen är vi på besök i Hembutiken, där vi träffar Pernilla och Kristina som är kundansvariga hos oss på Skanska. De berättar bland annat om hur det går till när du väljer inredning och vad de hjälper dig med under resan mot ditt nya hem.