Johanna Bradfords inredningstips för barnkammaren

Stylisten och inredningsbloggaren Johanna Bradfords passion för inredning är stor, och vi på Skanska älskar hennes stil. I vintras blev hon själv mamma. Nu tipsar hon om sina bästa knep för att inreda barnkammaren.

Johanna Bradfords tipsar:

Blanda gammalt och nytt
Man behöver inte köpa massa nya grejer bara för att det flyttat in en ny liten människa hemma hos dig. Istället för skötbord är det fint att lägga en skötbädd på exempelvis en fin gammal byrå eller ett bord. Men kom ihåg att alltid ha ett säkerhetstänk och dubbelkolla så att möbeln är stabil.

En ombonad känsla
Jag tycker att en tapet i barnkammaren ger en ombonad och mysig känsla. Och det finns lika många tapeter som kulörer, så välj en som du tycker känns fin och inspirerande. Matcha tapeten med en mjuk och skön matta, förutom att det blir fint bidrar det också till ett härligare kryp- och lekunderlag.

Öppen förvaring
Baby- och barnsaker är så gulliga så de tål att visas upp. Skruva upp en knopplist där du hänger upp leksaker, kläder och annat som är bra att ha nära till hands. En hylla i rummet där böcker och andra prylar får plats är också fint.

Fina korgar
Använd snygga korgar till leksakerna så att det går enkelt att plocka fram när det är dags för lekstunder. Dessutom går det snabbt att städa undan efteråt också.

Plats för mys
Jag tycker att det är viktigt att man ska kunna vara hela familjen i barnkammaren. En fåtölj är mysigt att ha till sagostunder men även en bred säng eller madrass på golvet, så att alla får plats att gosa tillsammans.

Få mer inspiration till ditt barnrum genom att kolla in Johannas fina Pinterestboard.

Johanna Bradford - Inred barnkammaren