Tips och guider

Små förändringar som gör stor skillnad – här samlar vi smarta tips som gör vardagen lite roligare eller smidigare.

Här får du smarta tips för hemmet

Rätt prylar i verktygslådan

Är du ledig i mellandagarna? Då är det ett perfekt tillfälle att fixa och ordna lite hemma. För att sätta upp julklappstavlan eller montera den nya pallen behöver du verktyg. Vi har listat de tio nödvändigaste prylarna som bör finnas i din verktygslåda.
Läs mer

Så barnsäkrar du ditt hem

Spännande persiennsnören, varma plattor och vassa bordskanter. Ditt hem innehåller olika faror för ett litet barn. Men många olyckor går att förebygga. Vi har samlat sju tips för ett barnsäkrare hem.
Läs mer

Inred för optimal förvaring i ditt nya hem

Optimera förvaringen av leksaker, barnens sporttillbehör, vinter- respektive sommarkläder och annat för ditt och övriga familjemedlemmars behov. Här är några tänkvärda tips!
Läs mer

Smart förvaring

Förvaring handlar mycket om att ordna efter tre principer – hänga, gömma eller visa upp. Många saker kan vara väldigt fina att visa upp, andra kanske du hellre gömmer undan. Att hänga upp saker kan vara en bra kombination som gör att du enkelt når dem samtidigt som det ser fint ut.
Läs mer

Smarta lösningar för varannan-veckas-föräldrar

Är du varannan-veckas-förälder? Det har sina utmaningar, inte minst gällande boendet. Skanska Nya Hem genomförde därför tävlingen Skanska Design14 där studerande vid KTH och Mediainstitutet inbjöds att designa lösningar på tre problem – läs om de smarta idéerna här!
Läs mer

Smarta och snygga val för ditt nya boende

Ni har just skrivit på för ert nya hem och nu följer en period av stora och små val, enkla som svåra. Här delar vi med oss av våra bästa råd kring smarta och snygga val för ditt nya boende.
Läs mer

10 tips: Så skapar du ordning i hallen!

När vi öppnar dörren och kliver in i vårt hems hall vill vi gärna känna hemmet säga "Välkommen hem!". Ofta möts vi snarare av kaos – skor huller om buller, blöta och udda vantar och småsaker i en enda röra. Här får du 10 tips för en mer välkomnande hall!
Läs mer

Andrea Brodins bästa balkongtips

Bor man i en lägenhet så är balkong något av en dröm. Bara att kunna öppna en dörr och gå ut, om så bara för en kort stund, gör att naturen redan känns närmare. Här delar inredaren och tv-profilen Andrea Brodin med sig av sina bästa balkongtips inför våren.
Läs mer

Sätt en personlig touch på dina favoritvrår

Hösten är här med ny energi. Börjar det klia i fingrarna för att göra om lite hemma? Kanske är det dags att göra verklighet av den där arbetshörnan du tänkt på, eller uppgradera hallen med nya krokar? Här kommer några tips på hur du kan inreda dina favoritvrår hemma, oavsett om du bor stort eller litet.
Läs mer

6 heta tips när du går på visning

Våra bostadssäljare ger goda råd inför ett givande visningsbesök.
Läs mer

Smarta lösningar

Våga tänk lite annorlunda och få bättre ordning och reda hemma. Här är tre smarta tips från Förvaringsdrottningen Paulina Draganja.
Läs mer